ΠΑΟΚ

Με κόσμο απέναντι στον Άρη

Με κόσμο απέναντι στον Άρη
Κούδας

Με τον κόσμο του θα παίξει απέναντι στον Άρη αφού την "γλίτωσε" με χρηματικό πρόστιμο 72.000 ευρώ

Από πλευράς ΠΑΟΚ στην σημερινή απολογία το παρών έδωσαν οι κ.κ. Γιώργος Κούδας, ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημοσθένης Στάμος, ως νομικός της σύμβουλος, και o Γιώργος Τσολακίδης ως αυτόκλητος μάρτυρας και όχι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα σημαντικά όμως ήταν το ότι είπε Γιώργος Κούδας στην απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον "Μεγαλέξανδρο" να τονίζει:
"Συμμετέχω σε αυτήν την διοίκηση γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που αγαπάω και υπηρέτησα. Με "πνίγουν" όμως τα όσα έγιναν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, από κάποια ταραχοπoιά στοιχεία που θέλουν να συνδιοικήσουν μαζί μας.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπήρχαν 2, 3, 5, 10 στημένοι οπαδοί και απορώ πως πέρασαν αυτά τα αιχμηρά αντικείμενα.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε μία προσωρινή διοίκηση, μία διοίκηση πρωτοδικείου και κάθε πρόστιμο είναι μία μαχαιριά για εμάς. Μια οικονομική πληγή.

Είδατε ότι στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ δεν έγινε τίποτα και είναι απορίας άξιο πως έγιναν αυτά με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο όπου η ομάδα κέρδιζε με 2-1 και μάλιστα ήμασταν στο 80'".







Από την πλευρά του ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοσθένης Στάμος, όταν πήρε τον λόγο τόνισε πως:

"Σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουμε αποτρέψει την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, αποτρέψαμε τις καντίνες και τους πλανόδιους στον γύρω χώρο του γηπέδου ενώ με τον φωτεινό μας πίνακα μπορούμε να κάνουμε ζουμ σε οποιονδήποτε κάνει οτιδήποτε το αρνητικό".

Xαμός με τα λεγόμενα Τσολακίδη

Πρόβλημα όμως δημιούργησε ο αυτόκλητος μάρτυρας Γιώργος Τσολακίδης με την δική του τοποθέτηση αφού είπε:

"Έχω εκφράσει και παλιότερα τις απόψεις μου ότι είναι κάτι οργανωμένο. Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει δεδικασμένο. Οι οπαδοί του Άρη και ο SUPER 3 έχουν αναλάβει την διοίκηση της ομάδας και αυτό δεν αρέσει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Θέλουν να γίνουν αφεντικά αλλά να πληρώνουν άλλοι".



Μετά από αυτήν την δήλωση υπήρξαν αντιδράσεις από τον σύνδεσμο φίλων Άρη "SUPER 3" αλλά και τον επίσημο Άρη που εξέδωσε μία... ειρωνική ανακοίνωση, έτσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε με την σειρά της την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει, πως τα όσα ειπώθηκαν σήμερα (Πέμπτη 08.Φεβ.07) άπό τον αυτόκλητο μάρτυρα κ. Γεώργιο Τσολακίδη (επίσημος μάρτυρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ο κ. Γιώργος Κούδας) ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, αποτελούν προσωπική του άποψη κι εκτίμηση, την οποία η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφενός δεν υιοθετεί κι αφετέρου αποδοκιμάζει.

Απεναντίας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστεύει: 1ον) ότι οι σύνδεσμοι φιλάθλων της, είναι πάντα κοντά στην ΠΑΕ και την ομάδα και στηρίζουν την πορεία της και 2ον) ότι ούτε αρμόδια είναι, ούτε το δικαίωμα έχει να κρίνει ή να σχολιάζει συνδέσμους φίλων άλλων ομάδων".



500.000 ευρώ κατέβαλε η ΠΑΕ σε διάφορες υποχρεώσεις

Περίπου 500.000 ευρώ από το σύνολο των 600.000 που εισήλθαν στα ταμεία από τη μεταγραφή του Αμίρ Μέγκαχεντ, μοιράστηκαν από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μεταξύ των χρημάτων που μοιράστηκαν ήταν και ποσό 60.000 ευρώ προς τον Ερασιτέχνη, ενώ ακόμα δόθηκαν στο προσωπικό για την μισθοδοσία Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, σε προπονητές των ερασιτεχνικών τμημάτων και γυμναστές, στους παίκτες καθώς και σε άλλες μικρότερες υποχρεώσεις.

Συνελήφθη ο Πια!

Δεν άργησε να μπλέξει σε περιπέτειες ο Πια. Ο Βραζιλιάνος ήρθε να επιβεβαιώσει το... πλούσιο βιογραφικό του σχετικά με τα προβλήματα με την δικαιοσύνη. Το βράδυ λοιπόν της Δευτέρας μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα αφού αγνόησε τρεις κόκκινους φωτεινούς σηματαδότες καθώς επίσης και επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν αρκετά για να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο τμήμα με δεδομένο ότι δεν διέθετε και δίπλωμα οδήγησης!

Για να αφεθεί ελεύθερος και να επιστρέψει στο σπίτι του χρειάστηκε η άμεση παρέμβαση του Νέτο Γκουερίνο που ειδοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Το γεγονός έγινε γνωστό χθες στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου που σκοπεύει να παραπέμψει το θέμα στη διοίκηση για να πάρει τις αποφάσεις.

Σκέψεις από Παράσχο

Οι απουσίες των τιμωρημένων Ηλιάδη, Αραμπατζή και Κωνσταντινίδη από το προσεχές παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά οδηγούν τον Γιώργο Παράσχο σε μία σειρά αλλαγών στην 11άδα του ΠΑΟΚ.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Έλληνας τεχνικός του «Δικεφάλου» σκέφτεται στο παιχνίδι της Κυριακής την χρησιμοποίηση του Ίντιο στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Μπαρκαουάν και Μελίσση να είναι στο κέντρο της άμυνας μπροστά από τον Φερνάντεζ ενώ στα αριστερά αναμένεται να παίξει ο Χαραλάμπους που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Στη μεσαία γραμμή και στο 4-3-3 του Παράσχου θα παίξουν οι Ζαγοράκης, Μπαλάφας και Μουμίν, ενώ όσον αφορά την επίθεση στην δεξιά της πτέρυγα αναμένεται πως θα είναι ο Γεωργιάδης, στην αριστερή της το πιο πιθανό ο Τόργκελε και στην κορυφή ο Μίετσελ με την ενόχληση που αισθάνθηκε χθες στους προσαγωγούς όπως φάνηκε σήμερα να μην ήταν κάτι το σοβαρό.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι θέση στην 11άδα του ΠΑΟΚ εν όψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Απόλλωνα διεκδικεί και ο Βαγγελής που ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών σε 37χρονο οπαδό



Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, χωρίς όμως η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, βάσει του νέου αθλητικού νόμου, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε 37χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στο "Δικέφαλο του Βορρά" και τον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα, μετά την αναβολή που νομίμως ζήτησε ο κατηγορούμενος, την περασμένη Δευτέρα και την άρση της κράτησής του που του χορήγησε το δικαστήριο. Ωστόσο, ο 37χρονος, που κατηγορείτο για κατοχή και χρήση βεγγαλικών, δεν παρουσιάστηκε κατά τη σημερινή εκδίκαση στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε δια πληρεξούσιου δικηγόρου.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο 37χρονος θεωρείται πλέον φυγόποινος και σε περίπτωση που η Αστυνομία τον συλλάβει, θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτελέσει την ποινή του.

Ο συνήγορός του αναμένεται να καταθέσει αύριο αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής.

Δώρο από την PAOKtelephony

Την Παρασκευή στην εκπομπή PAOK FANS στο ΕΓΝΑΤΙΑ TV στις 23.00 στην εκπομπή των ULTRAS - ΒΟΡΕΙΩΝ θα κληρωθούν δυο αυθεντικές φανέλες του ΠΑΟΚ, προσφορά της επίσημης σταθερής τηλεφωνίας του ΠΑΟΚ, PAOKtelephony.
















































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ