ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με κόσμο στην Τούμπα

Με κόσμο στην Τούμπα
INTIME SPORTS

Την συμπαράσταση 400 φιλάθλων του θα έχει ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Σαμπού

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα παραταχθεί ο Ατρόμητος την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Superleague.

Η "κυανόλευκη" ΠΑΕ ζήτησε 400 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και το αίτημα έγινε αποδεκτό από την διοίκηση του "δικεφάλου του βορρά".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει: " Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα ΠΑΟΚ – Ατρόμητος στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Σπύρος Μπουλούσης που κατέθεσε αίτημα για τη χορήγηση 400 εισιτηρίων. Το αίτημα έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα διαθέσει τη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας για να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ
".

Από εκεί και πέρα, με αποθεραπεία για εκείνους που αγωνίστηκαν εναντίον του Εργοτέλη και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία για τον αγώνα της Τούμπας.

Ο Σαμπού ακολούθησε πρόγραμμα με μπάλα και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ενσωματωθεί με την ομάδα, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Βινιάλ. Τέλος, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Στέλιος Σφακιανάκης ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ολυμπιακό τη 14η αγωνιστική στο "Γ. Καραϊσκάκης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ