ΑΡΗΣ

Με κόσμο στην Ξάνθη μετά το "ναι" Μπιτσαξή

ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
Άρης κόσμος κερκίδα MOTIONTEAM

Η επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, στον ΓΓΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή, λειτούργησε καταλυτικά με αποτέλεσμα 1.300 φίλαθλοι του Άρη να βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής (5/2) στα Πηγάδια με την Ξάνθη.

Η άμεση αντίδραση της ΠΑΕ Άρης στο όχι της Αστυνομίας στην πρωινή σύσκεψη για παρουσία φιλάθλων της στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής στα Πηγάδια με την επιστολή του προέδρου της, Αθανάσιου Αθανασιάδη, στον ΓΓΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή, έφερε ανατροπή δεδομένων.


Λίγες ώρες αργότερα ο ΓΓΑ απάντησε θετικά δείχνοντας να αναλαμβάνει αυτός την ευθύνη με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Άρης και με δεδομένη την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη όπως φάνηκε στην πρωινή σύσκεψη θα πάρει στην κατοχή της 1.300 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής για το πέταλο του γηπέδου των Πηγαδίων.

Υπενθυμίζεται πως στην επιστολή της η ΠΑΕ Άρης μέσω του προέδρου της ζήτησε να της χορηγηθούνε εισιτήρια αφού η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη δεν έχει αντίρρηση. Ακόμη επισήμανε τα οφέλη της μετακίνησης αλλά και δεσμεύτηκε πως θα χρησιμοποιηθεί ικανός αριθμός ανθρώπων ασφαλείας με δική της μίσθωση και νομικών ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.


Επιχειρήματα που φάνηκε να έπεισαν τον ΓΓΑ που απάντησε θετικά και το μόνο που απομένει αύριο Τετάρτη είναι να δώσει την σχετική έγκριση στην αστυνομία.


Στο αγωνιστικό κομμάτι το κεντρικό πρόσωπο της σημερινής προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ήταν ο Μιχάλης Σηφάκης που έκανε την επανεμφάνισή του και πάλι μετά τον περασμένο Σεπτέμβρη λόγω της επέμβασής του στο γόνατο που υποβλήθηκε στην Αμβέρσα του Βελγίου.


Επόμενο ήταν στο περιθώριο της προπόνησης να υπάρξει ο 28χρονος διεθνής τερματοφύλακας του Άρη είχε και μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Μανουέλ Μασάδο και τους συνεργάτες του μετά το σχετικό καλωσόρισμα και τις ευχές για γρήγορη επάνοδο.


Όσο για το μεγάλο ερωτηματικό του Πορτογάλου τεχνικού του Άρη έχει να κάνει με τον Νοέ Ακόστα με την συμμετοχή του να ξεκαθαρίζει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την Παρασκευή. Αυτό γιατί ο Ισπανός μέσος μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αισθανόταν ενοχλήσεις στην γάμπα του με την μαγνητική που υποβλήθηκε να έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση Α΄ βαθμού στον υποκνημιαίο μυ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ