ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Λούα Λούα στο ντέρμπι

Με Λούα Λούα στο ντέρμπι
Λούα Λούα

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση με Λεβάντε, ο Λούα Λούα "βλέπει" ενδεκάδα για το ντέρμπι

Η αναπάντεχη αγωνιστική ετοιμότητα του Λούα Λούα στο χθεσινό (19/08) φιλικό με την Λεβάντε έχει "αναγκασει" τον προπονητή των ερυθρολεύκων να τον υπολογίζει για το ντέρμπι της πρεμιέρας στην Λεωφόρο.
Ο Κονγκολέζος επιθετικός παρά το γεγονός πως έχει λάβει μέρος σε λίγες προπονήσεις με τους Πρωταθλητές Ελλάδος έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα της νέας του ομάδας και αποτελεί αξιόπιστη λύση για την επίθεση του Ολυμπιακού.

Οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο ντέρμπι της 26ης Αυγούστου είναι πλέον πολλές καθώς απο τους επιθετικούς που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο φορμαρισμένος.

Το πιο λογικό σενάριο όπως έχει φανεί απο τα δύο τελευταία δυνατά φιλικά με Εσπανιόλ και Λεβάντε, είναι πως ο τεχνικός των Πειραιώτων, θα παρατάξει ένα σύστημα 4-5-1 στον αγώνα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, με αιχμή του δόρατος τον 27χρονο Κονγκολέζο.

Πρώτη για Αρτσούμπι

Την πρώτη προπόνηση ως παίκτης του Ολυμπιακού πραγματοποίησε σήμερα το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, Ροντρίγκο Αρτσούμπι.

Ο Αργεντινός μέσος πριν απο την προπόνηση είχε διάλογο με τον Τάκη Λεμονή, ενώ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς οι υπόλοιποι παίκτες είχαν σήμερα (20/8) ρεπό. Αύριο Τρίτη (21/8) θα πάρει μια πρώτη γεύση απο την νέα του ομάδα καθώς θα προπονηθεί και με τους υπόλοιπους παίκτες.

Απομακρύνεται ο στόπερ
Δεν φαίνεται να βρίσκεται λύση στο θέμα του στόπερ καθώς είναι πολύ δύσκολο ο Μασούτι να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι ιθύνοντες της Ρίβερ Πλέιτ αθέτησαν την αρχική συμφωνία με τον Ολυμπιακό καθώς πλέον ζητούν παραπάνω χρήματα, ενώ οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν.

Μετά λοιπόν τις τελευταίες εξελίξεις η απόκτηση ενός στόπερ απομακρύνεται και όπως όλα δείχνουν ο Τάκης Λεμονής θα χρειαστεί να κάνει αρκετές αλχημείες κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Τι εννοούμε; Αν ο Άντζας ή ο Σέζαρ δεν μπορούν να παίξουν λόγω κάρτας, ή τραυματισμού την θέση τους θα πάρουν είτε ο Ραούλ Μπράβο (που κερδίζει πόντους για παρτενέρ του Άντζα σε σχέση με τον ντεφορμαρισμένο Σέζαρ), είτε ο Ζεβλάκοφ, είτε ο Πατσατσόγλου, παίκτες δηλαδή που δεν είναι κλασικοί στόπερ.

Την Τετάρτη τα αποκαλυπτήρια

Τα αποκαλυπτήρια των νέων μετεγγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού θα γίνουν την Τετάρτη στις 12:00 στην αίθουσα Αχιλλέας Γραμματικόπουλος του γηπέδου Καραϊσκάκη. Λούα Λούα, Αρτσούμπι, Μήτρογλου και Σηφάκης θα παρουσιαστούν απο την Πειραϊκή ΠΑΕ και εν συνεχεία θα παραχωρήσουν τις καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου.

Συνέντευξη Τύπου Λεμονή

Λίγες ημέρες πριν απο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα αύριο Τρίτη (21/8) ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Τάκης Λεμονής θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Στην Εθνική ο Κωνσταντίνου
Απο την εθνική ομάδας της Κύπρου κλήθηκε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου για το φιλικό με την Αρμενία (8/9) και τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του EURO 2008.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

"Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση του ποδοσφαιριστή της Μιχάλη Κωνσταντίνου, στην Εθνική της ομάδα. Η κλήση αφορά δύο αγώνες και συγκεκριμένα το φιλικό παιχνίδι Κύπρος - Αρμενία (8-9-07) και το παιχνίδι Κύπρος - Σαν Μαρίνο το οποίο θα διεξαχθεί στις 12-9-07, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2008".



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ