ΕΥΡΩΠΗ

Με Μάχο κόντρα στην Ελλάδα

Με Μάχο κόντρα στην Ελλάδα
INTIME SPORTS

Με τον Γιούργκεν Μάχο του Πανιωνίου στην αποστολή, θα αντιμετωπίσει η Εθνική Αυστρίας την Ελλάδα σε φιλικό παιχνίδι στη Βιέννη στις 17 του μήνα.

Ο πορτιέρο των "κυανέρυθρων" που έχει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια στα τελευταία παιχνίδια είναι στις επιλογές του τεχνικού της ομάδας σε αντίίθεση με τον Μίχαελ Γκσπούρνινγκ της Ξάνθης που έμεινε εκτός.

Στα αξιοσημείωτα είναι και η παρουσία του πρώην επιθετικού του Απόλλωνα Καλαμαριάς και νυν της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, Ρόμαν Βάλνερ.Πιο αναλυτικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντίτμαρ Κονσταντίνι είναι οι:

Τερματοφύλακες:Γιούργκεν Μάχο (Πανιώνιος), Πασκάλ Γκρίνβαλντ (Βάκερ Ίνσμπρουκ), Κριστιάν Γκρατσάι (Στουρμ Γκρατς).

Αμυντικοί: Σεμπάστιαν Προντλ (Βέρντερ Βρέμης),Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, Φλόριαν Κλάιν (Αούστρια Βιέννης), Κρίστιαν Φουχς (Μάιντς),Φραντς Σίμερ (Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ),Τόμας Σράμελ (Ριντ).

Μέσοι:Μάρκο Αρναούτοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Νταβίντ Αλάμπα (Μπάγερν Μονάχου), Γιούλιαν Μπαουμγκάρτλινγκερ, Ζλάτκο Γιουζούνοβιτς (Αούστρια Βιέννης), Γιάκομπ Γιάντσερ (Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ), Βέλι Κάβλακ,Πάουλ Σάρνερ (Γουέστ Μπρομ), Γιασίν Πέχλιβαν (Ραπίντ Βιέννης).

Επιθετικοί:Ρόμαν Βάλνερ (Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ), Μαρκ Γιάνκο (Τβέντε), Μάρτιν Χάρνικ (Στουτγκάρδη), Έρβιν Χόφερ (Καϊζερσλάουτερν),Ρόλαντ Λιντς (Αούστρια Βιέννης), Στέφαν Μάιερχοφερ (Ντούισμπουργκ).


TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ