ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Μαρέσκα αλλά χωρίς Μέλμπεργκ στην Θεσσαλονίκη

Με Μαρέσκα αλλά χωρίς Μέλμπεργκ στην Θεσσαλονίκη
μαρέσκα

Στην αποστολή ο Μαρέσκα, 3 εβδομάδες ο Όλοφ. Τόρο,Ζέβλα για 11αδα. Τι λέει ο μάνατζερ Μπεν Αρφά(vd)

Στον Πειραιά χαμογέλασαν τις τελευταίες μέρες βλέποντας όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στην προπόνηση (μέχρι και οι Ντάρμπισιρ, Λεντέσμα δεν κάνουν πλέον θεραπεία) όμως η χαρά τους δεν κράτησε πολύ...
Η ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά την "ερυθρόλευκη" πόρτα καθώς ο Μέλμπεργκ τραυματίστηκε και οι "ερυθρόλευκοι" θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη δίχως τον ηγέτη της άμυνάς τους.

Ο έμπειρος Σουηδός έχει μια διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και κάκωση μηνίσκου δεξιού γόνατος, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 εβδομάδες. Φυσικά αυτό που απασχολεί τους Πειραιώτες για τον Μέλμπεργκ είναι να παίξει στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Όσο για τον Μαρέσκα, έχει υποστεί διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, βρίσκεται στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι του 2009, όμως ο Ζίκο θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Κατά τ' άλλα, ο Ντάρμπισιρ προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και η επιστροφή του στην δράση κοντοζυγώνει, ενώ ο Ντουντού έκανε ατομικό στο γυμναστήριο προκειμένου να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Βραζιλιάνος φυσικά και βρίσκεται στην αποστολή, αντίθετα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο που αρχικά είχε αντικαταστήσει τον Μαρέσκα.

Ιδού και οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ζίκο για τον αγώνα στην Θεσσαλονίκη: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

Τα πλάνα του Ζίκο

Σ' ότι αφορά τώρα στον κρίσιμο και συνάμα δύσκολο αγώνα με τον Άρη, Ζεβλάκοφ και Τοροσίδης αναμένεται να αντικαταστήσουν στο βασικό σχήμα τους Μέλμπεργκ και Μαρέσκα αντίστοιχα (αν ο Ιταλός δεν μπορέσει να αγωνιστεί).

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη έχοντας δύο επιθετικούς στην αποστολή του όμως ο Ζίκο θα κρατήσει το 4-4-1-1 ξεκινώντας στην ενδεκάδα με μοναδικό προωθημένο τον Κώστα Μήτρογλου.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Νικοπολίδης θα υπερασπιστεί την "ερυθρόλευκη" εστία, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ζεβλάκοφ και Αβραάμ Παπαδόπουλος, αριστερά ο Ραούλ Μπράβο, δεξιά ο Γκαλίτσιος, στα χαφ θα είναι ο Ντουντού με τον Τοροσίδη, αριστερό χαφ ο Λεονάρντο (ή ο Ζαϊρί), δεξιά ο Γκαλέτι, στην κορυφή όπως προαναφέραμε ο Μήτρογλου, ενώ λίγο πιο πίσω θα είναι ο Όσκαρ.

Περιττό να γράψουμε πως μοναδικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό στο ματς της Θεσσαλονίκης είναι η νίκη. Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν την χρονιά ιδανικά, κατακτώντας το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα για να τους βρει το 2010 στην κορυφή της βαθμολογίας και πρωταθλητές χειμώνα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως αν οι παίκτες του Ζίκο τα καταφέρουν τότε θα έχουν ξεμπερδέψει μ' όλες τις δύσκολες έδρες πλην αυτής του "αιωνίου" αντιπάλου.

Οι "ερυθρόλευκοι" έφυγαν νικητές από Τούμπα, ΟΑΚΑ (ΑΕΚ) και αν βγουν "αλώβητοι" και "ατσαλάκωτοι" από το "Κλεάνθης Βικελίδης" παραμένοντας στην πρώτη θέση, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα το 2010. Αυτό θέλουν οι παίκτες, αυτό θέλει ο Ζίκο, οπότε απομένει να το δείξουν και στον αγωνιστικό χώρο, για να περάσουν ακόμη πιο ευχάριστες γιορτές.

"Δεν αποκλείουμε την μεταγραφή"

Σ' ότι αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι και τον Χατέμ Μπεν Αρφά που ελπίζουμε να μην καταλήξει σε σήριαλ, υπήρξαν το Σάββατο δηλώσεις του μάνατζέρ του.

Ο Ζαν Ζακ Μπερτράντ μιλώντας στην "Equipe" αποκάλυψε πως δεν έχει επικοινωνία με κάποια ομάδα, όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής του πελάτη του.

"Σχετικά με το μέλλον του Χατέμ, τρεις άνθρωποι είναι υπεύθυνοι. Οι Χατέμ, Mισέλ Ουαζίν και εγώ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε επικοινωνία με κανένα σύλλογο. Αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο μίας μεταγραφής. Ίσως η Μαρσέιγ να έχει επικοινωνία με ενδιαφερόμενους συλλόγους", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γαλλοτυνήσιου.

Στον Ολυμπιακό πάντως ευελπιστούν να ακούσουν το πολυπόθητο "ναι" δίχως μπλεξίματα τύπο Μάντσεστερ και να ολοκληρώσουν την μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει στην Ελλάδα.

Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όμως οι Πειραιώτες το προσπαθούν και το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα ξέρουν αν το φινάλε θα είναι θετικό, εντυπωσιακό, εκπληκτικό. Όπως θέλετε πείτε το.

Το trailer του SPORT 24 για την αναμέτρηση Άρης-Ολυμπιακός










































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ