ΑΡΗΣ

Με Μάρτσιο Παπάζογλου κόντρα στον Ατρόμητο

Με Μάρτσιο Παπάζογλου κόντρα στον Ατρόμητο
Γκαρσία

Με τον Μάρτσιο Αμορόζο εκτός αποστολής αλλά με τον Θανάση Παπάζογλου να επιστρέφει θα αγωνιστεί ο Άρης κόντρα στον Ατρόμητο

Το παιχνίδι της μοίρας με τον Παπάζογλου έχει να κάνει με το ότι ο επιθετικός του Άρη είχε τραυματιστεί στις 11 Νοεμβρίου 2007 στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα της Super League όπου και είχε υποστεί μόλις στο 14' ρήξη χιαστών.
Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και γνωρίζοντας ότι χαίρει της αμέριστης εμπιστοσύνης του Μπάγεβιτς συνέχισε να δουλεύει σκληρά και ακατάπαυστα. Έτσι πλέον σήμερα 142 μέρες αν και Πρωταπριλιά ήρθε η δικαίωση για τον Παπάζογλου.

Ο Μπάγεβιτς λοιπόν στην αποστολή για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο hellas online με τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" συμπεριέλαβε τους ακόλουθους 20 ποδοσφαιριστές του: Κέλεμεν, Καρατζιοβαλής, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Τιάγκο Ζεντίλ, Φελίπε, Κάλβο, Παπάζογλου, Ίβιτς, Πρίττας, Νεμπεγλέρας, Γιάχιτς, Κόκε, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Σιστόν, Κουλουχέρης και Γκαρσία. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κώστας Χαλκιάς εξαιτίας του ότι είναι τραυματίας.

Όσο για το πώς αναμένεται να παρατάξει το σύνολό του; Με σύστημα 4-4-2 και τον Κέλεμεν κάτω από τα δοκάρια ενώ το αμυντικό καρέ θα αποτελέσουν οι Παπαδόπουλος και Ρονάλντο ως κεντρικό δίδυμο έχοντας τον Νέτο στα δεξιά και τον Μάρκο Αουρέλιο στα αριστερά.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Νεμπεγλέρας, Γκαρσία και Γιάχιτς με προωθημένο τον Ίβιτς ενώ το επιθετικό δίδυμο οι Κόκε και Σανσόν με τον "Ντούσκο" να επιθυμεί από το σύνολό του το όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γκολ για τις βάσεις της πρόκρισης στον τελικό.

Γκαρσία: "Όσο μεγαλύτερη νίκη"

Ο Νάτσο Γκαρσία μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το "διπλό" του Άρη την Κυριακή στα Πηγάδια στην Ξάνθη, την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και φυσικά για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο hellas online με τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης", για τον οποίο επισήμανε πως οι "κίτρινοι" θα μπουν να κάνουν το παιχνίδι τους για να εξασφαλίσουν την πρόκριση από το πρώτο ματς.

"Σχεδόν μετά από δύο μήνες είχα την ευκαιρία να μπω και να βοηθήσω την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα κι εγώ για να κερδίσει ο Άρης στην Ξάνθη", τόνισε ο Γκαρσία για την επιστροφή του και την νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής στα Πηγάδια ενώ ξεκαθάρισε πως: "Δεν είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αφού έμεινα πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης λόγω του τραυματισμού, αλλά στα πλέι οφ θα είμαι πανέτοιμος".

Όσο για τον αυριανό ημιτελικό με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο hellas online στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο διεθνής Βολιβιανός τόνισε πως: "Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Άρης με τον Ατρόμητο είναι να μπει για να νικήσει.

Θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, όπως σε κάθε παιχνίδι, και με υπομονή θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Στο κύπελλο, που είναι θεσμός εκπλήξεων, πρέπει να έχουμε συνέχεια το νου μας, γιατί η οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να αποκλείσει την οποιαδήποτε.

Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και πως θα παίξουμε και όχι τι κάνει ο Ατρόμητος. Πίεση δεν υπάρχει ιδιαίτερη, γιατί εμείς θα μπούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Πρέπει να πάρουμε όσο μπορούμε μεγαλύτερη νίκη, για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση από το πρώτο ματς. Το πλέον σημαντικό είναι η προσπάθεια που έχουμε κάνει όλο το χρόνο, αυτό να σκεφτόμαστε".




















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ