ΑΡΗΣ

Με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα σε Ρόζενμποργκ

Με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα σε Ρόζενμποργκ
INTIME SPORTS

Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστούν οι παίκτες του Άρη απόψε το βράδυ (22:05, Nova 1) κόντρα στη Ρόζενμποργκ, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη νεαρής οπαδού των "κιτρίνων" που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Η 16άχρονη Ελευθερία είχε συγκινήσει τους ποδοσφαιριστές του Άρη με τον αγώνα που έδινε τα τελευταία χρόνια για να παραμείνει στη ζωή, με τον χαμό της την περασμένη εβδομάδα να αποτελεί ένα πραγματικό σοκ για όλους στην "κίτρινη οικογένεια", κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις τους μετά το νικηφόρο αγώνα με τον Εργοτέλη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Κυριακή.

" Είναι μία πολύ λυπηρή μέρα και για μένα προσωπικά και για τον Άρη. Κι αυτό γιατί έφυγε από κοντά μας μία μικρή φίλη μας και οπαδός μας που την έζησα από κοντά και νιώθω πάρα πολύ λυπημένος.

" Είμαστε φυσικά ευχαριστημένοι που κερδίσαμε αλλά το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα με όλους μας να θέλουμε να συλλυπηθούμε την οικογένεια της μικρής Ελευθερίας και θα ήθελα να πω πως ότι χρειαστούνε εμείς θα σταθούμε δίπλα τους", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Κόκε, με τα λόγια του αυτά να εκφράζουν φυσικά όλη την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Και επειδή η σκέψη της μικρής Ελευθερίας δεν έχει φύγει από τις καρδιές όλων στον Άρη, οι άνθρωποι του συλλόγου κατέθεσαν στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αίτημα για να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στην αναμέτρηση του "Λέρκενταλ" για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με το αίτημά τους αυτό να γίνεται δεκτό από την UEFA.

Γέφυρα για επιστροφή ρίχνει ο Χαριστέας

Εν τω μεταξύ, ένας παίκτης ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Άρη φορώντας για έξι ολόκληρα χρόνια τη φανέλα του, δεν κρύβει την επιθυμία του να γυρίσει πίσω στην ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Ο λόγος για τον Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε σε γαλλικά ΜΜΕ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τη νεοφώτιστη Αρλ (ουραγός στη Λιγκ 1 με επτά ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές) και να επιστρέψει στους "κίτρινους" μετά από οκτώ χρόνια απουσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο "χρυσός" σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας στον τελικό του Euro 2004 έφυγε το 2002 από τον Άρη, και από τότε έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Βέρντερ Βρέμης, Άγιαξ, Φέγενορντ, Νυρεμβέργη, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Αρλ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ