ΠΑΟΚ

Με Μελίσση στο ντέρμπι

Με Μελίσση στο ντέρμπι
ΠΑΟΚ-Εργοτέλης

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη

Μελίσσης και Βαγγελής δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο 2-0 της Εθνικής Ενόπλων επί της αντίστοιχης ομάδας της Ολλανδίας. Ο πρώτος γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο δεύτερος στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να προτιμήθηκε να προφυλαχτούν.

Μια εξέλιξη που όπως ήταν επόμενο θα μπορούσε να πει κανείς ότι ικανοποίησε εν μέρει τον Βούκοτιτς για το λόγο ότι ο Μελίσσης θα έχει την ταλαιπωρία μόνο από το ταξίδι της επιστροφής στην Θεσσαλονίκη. Κατά τα άλλα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά και ο Κώστας Χαραλαμπίδης που από χθες επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επιτρέποντας στον τεχνικό της ομάδας να χαμογελά από ικανοποίηση.

Ο "Μπίδης" ξεπέρασε την τενοντίτιδα με την οποία είχε επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κύπρου, χάρη στην απαραίτητη θεραπεία που ακολούθησε από την περασμένη Πέμπτη. Όσο για το σχήμα με το οποίο αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ αύριο το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη;

Όπως έδειξε στις προπονήσεις σήμερα και χθες με τον Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπαρκαουάν στο κέντρο της άμυνας έχοντας δίπλα του το έναν εκ των Μέγκαχεντ ή Χασιώτη ενώ δεξιά ο Αραμπατζής και αριστερά ο Κωνσταντινίδης. Στην μεσαία γραμμή οι Ζαγορακής, Ηλιάδης και Μπαλάφας ενώ στην επίθεση η τριπλέτα των Χαραλαμπίδη, Τόργκελε και Μίετσελ.

Μετά το τέλος της αποψινής απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας ο Μομτσίλο Βούκοτιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που είναι οι: Αραμπατζής, Γιασουμή, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μελίσσης, Μπαλάφας, Τοχούρογλου, Τσίγκας, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Μπαρκαουάν, Φερναντέζ, Γκονζάλες, Μέγκαχεντ, Μίετσελ, Τόργκελε και Ζεγκάρα.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ