ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με μια αλλαγή η αποστολή του Παναθηναϊκού

Με μια αλλαγή η αποστολή του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε εκτός αποστολής τον Μαμούτε και συμπεριέλαβε στην θέση του τον Μαρινάκη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο.

Μια αλλαγή σε σχέση με την αποστολή κόντρα στον Πανιώνιο περιλαμβάνει η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε εκτός τον Μαμούτε και συμπεριέλαβε τον Μαρινάκη στην 20άδα και είναι δεδομένο πως και στην 18άδα θα υπάρξει μια διαφοροποίηση καθώς ο Βραζιλιάνος είχε αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη.

Εκτός για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στα play offs έμειναν οι Σάντσεθ και Εσιέν που δεν υπολογίζονται από τον Ιταλό τεχνικό και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν με τη λήξη της φετινής χρονιάς. Ακόμη εκτός έμειναν και οι τραυματίες Τελάντερ, Κλωναρίδης, Πέτριτς αλλά και ο Πράνιτς. Ο Κροάτης που το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα το Σάββατο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (15/05/2016 - 20:30 Novasports2) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», τακτική, στημένα και παιχνίδι.

Κλωναρίδης, Τελάντερ, Πέτριτς, Πράνιτς συνέχισαν το πρόγραμμά τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Θεσσαλονικείς, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 2η αγωνιστική στα playoffsτης SuperLeagueΕλλάδας.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Βιγιαφάνιες".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ