COPA AMERICA

Με μια αλλαγή μόνο η Αργεντινή

Argentina's coach Sergio Batista leaves after a training session in Buenos Aires, Argentina, Monday, July 4, 2011. Argentina is hosting the Copa America soccer tournament July 1-24.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's coach Sergio Batista leaves after a training session in Buenos Aires, Argentina, Monday, July 4, 2011. Argentina is hosting the Copa America soccer tournament July 1-24.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Η Αργεντινή ετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι με την Κολομβία και παρά τις κριτικές, ο Σέρχιο Μπατίστα προτίθεται να πραγματοποιήσει μια μόνο αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Βολιβία.

Η "αλμπισελέστε" γνωρίζει πως αυτή η αναμέτρηση δεν χωράει άλλη γκέλα. Ωστόσο, απέναντί της θα βρει ένα πολύ δυνατό σύνολο όπως είναι αυτό της Κολομβίας, με παίκτες "φωτιά" από τη μέση και μπροστά.

Ο "Τσέτσο" Μπατίστα παρουσιάστηκε ήρεμος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και αφού τόνισε, όπως ήταν λογικό, ότι η νίκη είναι απαραίτητη, μίλησε για τα αγωνιστικά του σχέδια.

"Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι για να είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση στη συνέχεια. Είναι απαραίτητοι οι τρεις πόντοι για την αυτοπεποίθηση μας".

Για την μοναδική αλλαγή που θα κάνει: "Ο Ρόχο τα πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι αλλά η Κολομβία έχει τον Αντριάν Ράμος που παίζει πολύ καλά από κει και ο Ζαμπαλέτα θα δώσει περισσότερο βάθος στην επίθεση".

Για το Λιονέλ Μέσι: "Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ίσως χάθηκε μέσα στη γενικότερη ανοργανωσιά του δευτέρου μέρους αλλά δεν περιμένω να μου αποδείξει τίποτα γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο".

Για πιθανή συμμετοχή του Αγκουέρο: "Σκέφτηκα ότι στο επίπεδο που βρίσκεται θα ήταν μια πολύ καλή εναλλακτική λύση και θα μπορούσε να είναι βασικός, όπως και ο Ντι Μαρία, ο Μιλίτο και ο Ιγκουαϊν. Σκοπεύω όμως να είμαστε κοντά στον τρόπο παιχνιδιού που μας χαρακτήριζε στα φιλικά".

Κατά τα δέκα ενδέκατα ίδια λοιπόν η Αργεντινή, με τον Ζαμπαλέτα να παίρνει τη θέση του Μάρκος Ρόχο, και πιθανόν τον Χαβιέ Ζανέτι να μετατίθεται αριστερά. Μιλίτο και Μπουρδίσο θα είναι το αμυντικό δίδυμο, Μαστσεράνο, Μπανέγκα, Καμπιάσο στα χαφ και Μέσι, Τέβες, Λαβέτσι η επιθετική τριπλέτα.

Σέντρα στις 3:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/7), για την ίσως πιο καθοριστική αναμέτρηση του Α' ομίλου.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ