ΠΑΟΚ

Με Μπαμπά κατά της Λαμίας ο ΠΑΟΚ

Με Μπαμπά κατά της Λαμίας ο ΠΑΟΚ
Ο Μπαμπά Ραχμάν μετά την υπογραφή συμβολαίου στον ΠΑΟΚ PRINT SCREEN VIDEO

Ο Ραχμάν Μπαμπά μπήκε για δεύτερη φορά στην αποστολή ενός αγώνα του ΠΑΟΚ και αύριο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στην Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Λαμία με τα γνωστά προβλήματα στην άμυνα λόγω των τραυματιών Κρέσπο και Μιχάι και των τιμωρημένων Βιεϊρίνια και Ίνγκασον.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη σημερινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας μετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι αμυντικοί, ανάμεσα τους και ο Ραχμάν Μπαμπά που περιμένει να γράψει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Εκτός αποστολής έμειναν για μια ακόμη φορά Ντόουγκλας Αουγκούστο και Αντόνιο Τσόλακ που είναι εκτός πλάνων του προπονητή του Δικεφάλου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Λύρατζη , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Μιχαηλίδη , Περέιρα , Μπάμπα , Τσιγγάρα , Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Νινούα , Καγκάβα , Μουργκ , Ουάρντα , Κωνσταντέλιας , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ.

Δείτε την εδώ:


TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ