ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μπεργκ, Τελάντερ και Καλτσά ο Παναθηναϊκός

Με Μπεργκ, Τελάντερ και Καλτσά ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στη διάθεση του για το ματς με τον Παναιτωλικό τους Μπεργκ, Τελάντερ και Καλτσά που δεν είχε κάτι ανησυχητικό. Μέσα και ο Μαρινάκης, εκτός οι τιμωρημένοι Ζέκα, Κουτρουμπής.

Με δυο επιστροφές και δυο σημαντικές απουσίες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια θα υποδεχθεί την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στην διάθεση του τους Τελάντερ και Μπεργκ και μάλιστα και οι δυο Σκανδιναβοί αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα του τριφυλλιού. Τόσο ο Δανός στόπερ όσο και ο Σουηδός επιθετικός ήταν τραυματίες και απουσίαζαν από τις τελευταίες αναμετρήσεις του 2015. Πλέον όμως έχουν επανέλθει και υπολογίζονται κανονικά από τον Ιταλό τεχνικό.

Σε ότι έχει να κάνει με τις απουσίες ο 39χρονος προπονητής δεν υπολογίζει στους Ζέκα, Κουτρουμπή που είναι τιμωρημένοι, με τον έμπειρο μέσο να έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς και τον "Κούτρου" να μένει εκτός εξαιτίας της κόκκινης που είχε δει στο ματς με τον Πανθρακικό.

Βγήκε το δελτίο του Μπουμάλ και εκτίει με Παναιτωλικό

Επίσης ο Στραματσόνι δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων, τους Μπουμάλ και Μέστο. Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι πως το δελτίο του Καμερουνέζου εκδόθηκε και θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας που τον ακολουθεί από τον Πανιώνιο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και εν συνεχεία θα είναι "καθαρός" για να παίξει στο ματς με την Καλλονή που ακολουθεί. Φυσικά το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στους 20 και ο Μαρινάκης, εκτός ο Χουχούμης

Από εκεί και πέρα ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε στην 20άδα που πήρε μαζί του και το Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος το Σάββατο προπονήθηκε με τους "κομμένους". Η έλλειψη άλλου δεξιού μπακ πλην του Βέμερ από τη στιγμή που ο Μέστο δεν είναι έτοιμος έκανε τον Ιταλό να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Αντίθετα εκτός είναι ο Διαμαντής Χουχούμης. Παρά το γεγονός ότι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο νεαρός άσος υπολογίζεται για τη συνέχεια έμεινε εκτός από ένα ακόμη ματς των πράσινων.

Εκτός και οι "κομμένοι"

Έκπληξη δεν αποτελεί ότι οι "κομμένοι" Νίνης, Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος είναι και πάλι εκτός ενώ ο Μπούρμπος που επίσης είναι στην ίδια λίστα είχε γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε την Κυριακή.

Συνοψίζοντας στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Τελάντερ, Βέμερ, Μαρινάκης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς.

Ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Κουτρουμπής, Ζέκα και Μπουμάλ οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους, ο Μέστο που είναι λογικό να μην είναι έτοιμος, ο Χουχούμης για λόγους τακτικής αλλά και οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μπούρμπος, Αγγελόπουλος, Σταματάκης, Αναγνωστόπουλος και τέλος οι νεαροί Κότσαρης, Στάικος, Λάμπρου και Ευαγγέλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ