ΠΑΟΚ

Με νέο χορηγό κόντρα την Λάρισα

Με νέο χορηγό κόντρα την Λάρισα
παοκ πανηγυρικο

Η ΔΕΠΑ θα είναι ο κύριος χορηγός της φανέλας του ΠΑΟΚ για το υπόλλοιπο της φετινής σεζόν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης θα εισπράξει από την χορηγική αυτή συνεργασία ποσό περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τα προσεχή 2,5 χρόνια και η έναρξη της συνεργασίας θα γίνει από τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Λάρισα.
Η ΔΕΠΑ ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1988, με αποστολή να εισάγει το φυσικό αέριο στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας, πραγματοποιώντας μια μεγάλη ενεργειακή επένδυση.

Όραμά της είναι να συνδέσει το μέλλον της Ελλάδας με την ενέργεια του 21ου αιώνα. Η ΔΕΠΑ δραστηριοποιείται δυναμικά στο νέο παγκόσμιο ενεργειακό περιβάλλον, με ισχυρό όραμα και σταθερές αξίες.

Στόχος της είναι η συμβολή στην ενίσχυση της διεθνούς θέσης της χώρας, στην επίτευξη μιας αειφόρου και δυναμικής ανάπτυξης, αλλά και στη διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για τους πολίτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής (11:30).

Μετά τον Σνάουτσερ, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επανήλθε και ο Λάκης, ενώ συνεχίζουν ατομικά οι Αραμπατζής, Γκονζάλες, Kωνσταντινίδης και Ίλιεφ.

O Βαγγελής έκανε θεραπεία και επίσης στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι Γεωργίου, Κουρδάκης από τη Β' Ομάδα. Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στις 11:30 στο γήπεδο της Τούμπας.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ