ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Νίνη αλλά χωρίς Βίκτορ

Με Νίνη αλλά χωρίς Βίκτορ
Παναθηναϊκός, πανηγυρικό

Με Νίνη αλλά χωρίς Βίκτορ για τη νίκη στον α' ημιτελικό (19:00, ΝΕΤ) Κυπέλλου με την Ξάνθη

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε πραγματική πλύση εγκεφάλου στους παίκτες του να έχουν για 90 λεπτά στην αυριανή αναμέτρηση με τους Ακρίτες το μυαλό τους στο συγκεκριμένο ματς προκειμένου να εξασφαλείσουν (ακ και εφόσον είναι αφικτό) ένα σκορ πρόκρισης και να μην έχουν την σκέψη τους στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα, ο 49χρονος που για άλλη μια μέρα τους διευκρίνισε πως θα πρέπει να ξεκινήσουν και πάλι δυνατά το ματς και να έχουν υπομονή στην διάρκεια του, αφού γνωρίζουν άπαντες πόσο "σκληροτράχηλη" είναι η άμυνα της ακριτικής ομάδας, τους είπε επίσης να μην "ξεγελαστούν" με την απομάκρυνση του μέχρι πρότεινως προπονητή των αντιπάλων.

Εκτός ο Βίκτορ, εντός ο Νίνης

Στην τελευταία προπόνηση του συλλόγου, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν την Κυριακή επί 90 λεπτά ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι μετά από το καθιερωμένο "ζέσταμα" δούλεψαν πάνω στην τακτική.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, από την οποία θα απουσιάσουν οι Σέριτς, Δάρλας, Κώτσιος, Τζόρβας, Τσίγκας, Άντριτς, Μπίσκαν, Χαραλαμπίδης, Γκονζάλες και Βίκτορ που κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί για να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής με τους "ερυθρόλευκους" στο ντέρμπι της Κυριακής.

Η αποστολή...



Πιέρ Εμπέντε, Λουκάς Βύντρα, Μίκαελ Νίλσον, Γιάννης Γκούμας, Νασίφ Μόρις, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Σωτήρης Λεοντίου, Αλέξανδρος Τζιόλης, Σεμπάστιαν Ρομέρο, Αντρέας Ίβανσιτς, Μάριο Γκαλίνοβιτς, Μίκαελ Άντονσον, Βαγγέλης Μάντζιος, Ρικάρντο Μπόβιο, Σωτήρης Νίνης και Νίκος Μπουτζίκος είναι οι εκλεκτοί του 49χρονου Ισπανού.

και ο αιφνιδιαστικός έλεγχος της ΕΣΚΑΝ



Στις αθλητικές εγκαταστάσεις των "πράσινων" στην Παιανία βρέθηκε απροειδοποίητα κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ, το οποίο και πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ κοντρόλ τους: Νασίφ Μόρις, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Σωτήρη Νίνη, Ρικάρντο Μπόβιο, Πιέρ Έμπεντε, Άντονι Σέριτς και Αντρέας Ίβανσιτς.

Μπαίνει χειρουργείο ο Εκι

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα πραγματοποηθεί τελικά η αρθροσκόπηση στον μεγάλο άτυχο της φετινής χρονιάς, Εκι Γκονζάλες. Ο Αργεντίνος μέσος που βρίσκεται στην πατρίδα του θα έχει την συμπαράσταση των δικών του ανθρώπων στην δύσκολη αυτή στιγμή της καριέρας του, ενώ όπως αναφέρει και η ανακοίνωση ο συμπατριώτης του γιατρός κ. Ραναλέτα θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το ιατρικό τιμ των "πράσινων". Αναλυτικά η ανακοίκωση:

" Αύριο το μεσημέρι (7π.μ ώρα Αργεντινής) στην κλινική "Medicine Deportes" του Μπουένος Άϊρες, ο Έκι Γκονζάλες θα υποβληθεί σε διαγνωστική αρθροσκόπηση και επέμβαση εξαρτώμενη της έκτασης των ευρημάτων. Την αρθροσκόπηση θα πραγματοποιήσει ο Αργεντινός γιατρός Αlejandro Ranaleta, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού."

Παπαδοσπυριδάκης: "Ενα τόσο μεγάλο ταλέντο"

Με αφορμή την εξαιρετική παρουσία του Σωτήρη Νίνη, τον τελευταίο μήνα, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο εκπρόσωπος του Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης, μίλησε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" για το ταλέντο του "πιτσιρικά" και όχι μόνο, λέγοντας:

" Κάνω κάποιες συζητήσεις μαζί του επειδή γνωρίζω καλά το χώρο. Μιλάμε και προσπαθώ να του δώσω κάποιες κατευθύνσεις επειδή είναι πάρα πολύ μικρός κι έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα το θέμα. Ξέρετε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζεται ένας άνθρωπος αυτής της ηλικίας για να προστατέψει τον εαυτό του".

Θα προτιμούσατε να μην είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα;
" Είναι κάποια πράγματα που δεν είναι στο χέρι μας να τα ελέγξουμε. Από τη στιγμή που είναι τόσο μικρός με τόσο μεγάλες δυνατότητες, είναι λογικό να αποκτήσει δημοσιότητα. Και από τη μεριά σας οι δημοσιογράφοι να το αναπτύξετε το θέμα όσο μπορείτε".

Υπάρχουν άλλη σαν κι αυτόν στην Ελλάδα;
" Υπάρχουν αρκετά ταλαντούχα παιδιά. Απλά στις μεγάλες ομάδες περισσότερο ψάχνουμε κάτι έτοιμο. Έτοιμες λύσεις και έτσι ίσως δεν αφήνουμε τους μικρούς να αναπτυχθούν".

Πριν μας δείξει το ταλέντο του, εσείς πιστεύατε ότι θα μας καταπλήξει;

" Εγώ τον ήξερα. Τον είχα παρακολουθήσει και από εκεί και πέρα ήταν θέμα ευκαιριών. Να του δώσει και ο προπονητής την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του".

Η αναπροσαρμογή που έγινε στο συμβόλαιό του ήταν μια ανταπόδοση σε όλα αυτά που μας έχει δείξει μέχρι τώρα;
" Είναι ένα δείγμα".

Μέχρι που μπορεί να φτάσει πιστεύετε;

" Προβλέψεις δεν μπορώ να κάνω. Πρέπει να τον προστατέψουν οι μεγαλύτερη συνάδελφοί του. Βλέπετε ότι στο δικό μας ποδόσφαιρο, πρέπει να έχεις και λίγη τύχη. Να μην χτυπήσεις ή οτιδήποτε. Κι αν είσαι μικρός και δεν έχεις και εμπειρία, θα πρέπει και οι μεγαλύτεροι να δείξουν κατανόηση στην προσπάθεια που κάνει".

Ακούσαμε ότι η Ρόμα, ότι έστειλε εκπρόσωπο να τον παρακολουθήσει…

" Δεν υπάρχει καν τέτοιο θέμα. Ούτε επίσημα έχουμε κάτι. Πολλά θα ακουστούν και είναι λογικό, όταν υπάρχει ένα τόσο μεγάλο ταλέντο".






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ