ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Νίνη, Εντογιέ στο ντέρμπι

Με Νίνη, Εντογιέ στο ντέρμπι
Σαλπιγγίδης- Βύντρα για Σωκράτη 2

Ο Πεσέιρο υπολογίζει τους Νίνη, Εντογιέ, αλλά όχι τους "Σάλπι", Βύντρα. Ντόπινγκ ζήτησαν οι "πράσινοι"

Επιστροφή στα χαμόγελα


Η Παρασκευή έφερε τα χαμόγελα και πάλι στον Πορτογάλο τεχνικό των "πράσινων" αφού είδε με ανακούφιση τον Σωτήρη Νίνη να ολοκληρώνει την πρωινή προπόνηση μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον τετρακέφαλο (τράβηγμα).

Πλέον ο ταλαντούχος διεθνής μέσος θα είναι στην αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ατομικό ο Νταμέ αλλά στο πλάι του "Παπ"

Στα ευχάριστα νέα και η επιστροφή του Νταμέ Εντογιέ ο οποίος προπονήθηκε ατομικά για προληπτικούς λόγους και όλα δείχνουν ότι θα είναι ο παρτενέρ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην γραμμή "κρούσης" του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους".

Χωρίς Βύντρα η ενδεκάδα;


Αξιον αναφοράς πως στη σημερινή πρωινή προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε στους έντεκα πιθανούς εκλεκτούς για το αρχικό σχήμα (4-4-2) ενόψει ντέρμπι ένα σχήμα χωρίς τον Βύντρα. Ο υπο μεταγραφή παίκτης των "πράσινων", ο οποίος δεν είναι σε καλη ψυχολογική κατάσταση, δεν ήταν στα πλάνα για την αριστερή πτέρυγα της άμυνας όπου χρησιμοποιήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου.

Μπροστά του ήταν ο Καραγκούνης με τους Τζιόλη και Μάτος στο κέντρο της μεσαίας γραμμής και τον Δημούτσο στα δεξιά, μπροστά από τον Νίλσον. Στην επίθεση δοκιμάστηκε "δίδυμο" ο Παπαδόπουλος με τον Μάντζιο ενώ στην θέση του τερματοφύλακα ο Μάλαρτζ.

Ντόπινγκ ζήτησαν οι "πράσινοι"

Συνεχίζοντας την περσινή τους πολιτική οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ζήτησαν και πάλι ενόψει ντέρμπι ντόπινγκ κοντρόλ. Κάτι ανάλογο που είχαν κάνει σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια οι "πράσινοι".

Πάντως σύμφωνα με τα φετινά δεδομένα από ντόπινγκ κοντρόλ θα περάσουν τέσσερις παίκτες από κάθε ομάδα (γηπεδούχο και φιλοξενούμενο). Οι δύο θα υποβληθούν σε εξετάσεις στα ούρα και οι άλλοι δύο σε αίμα.

Χέννες: "Θα καλύψουμε τις ανάγκες μας με την απόκτηση Λίμα και Βύντρα"

Ο Λουκάς Βύντρα αποτελεί -εκτός από τους τραυματίες- το μόνιμο πρόσωπο της επικαιρότητας λόγω της μετακινησής του ή όχι στην Χέρτα Βερολίνου. Την ώρα που οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση της πώλησης του πιθανών να δυσκολεύει λόγω της εύρεσης αντικαταστάτη του από τον ελληνικό σύλλογο, ωστόσο οι Γερμανοί συνεχίζουν την δική τους ιστορία.

Ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Ντίτερ Χένες, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την απόκτηση του 26χρονου διεθνή αμυντικού μιλώντας στη "Berliner Kurier".

" Αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε τον Λίμα και τον Βύντρα, τότε θα έχουμε καλύψει όλες μας τις ανάγκες" είπε και ανέφερε πως η μεταγραφή του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Για το θέμα αυτό πάντως ο παίκτης του Παναθηναϊκού είχε τετ α τετ με τον γενικό διευθυντή της ομάδας Γιάσμινκο Βέλιτς.

Μήνυμα της ΠΑΕ στους οπαδούς


Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους οπαδούς της ενόψει ντέρμπι να πάνε στο γήπεδο της Λεωφόρου όσο το δυνατό ποιο νωρίς προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στην είσοδό τους λόγω των αυστηρών μέτρων (έλεγχος και ταυτότητας).

Η ανακοίνωση...

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της ομάδας που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό να προσέλθουν στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" τουλάχιστον 2 ώρες πριν από τον αγώνα, λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν. Υπενθυμίζουμε ότι για την είσοδο των κατόχων εισιτηρίων απλών και διαρκείας αλλά και των κατόχων των λιγοστών προσκλήσεων απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30".



































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ