ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Με Ντούντεκ η Λίβερπουλ

Με Ντούντεκ η Λίβερπουλ
Ντούντεκ

O Ράφα Μπενίτεθ θα διατηρήσει τον Ντούντεκ κάτω από τα δοκάρια για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ

Ο Πολωνός τερματοφύλακας δέχτηκε αυστηρότατη κριτική μετά το 1-3 από την Άρσεναλ την Κυριακή για το κύπελλο, αλλά ο ισπανός τεχνικός του δίνει άλλη μια ψήφο εμπιστοσύνης.
Για τις υπόλοιπες θέσεις σκέφτεται να μην ξεκινήσει τον Γκρεγκ Μπέλαμι, την ώρα που ο Σάμι Χίπια αναμένεται να επιστρέψει στην εντεκάδα. Ευχάριστος πονόκέφαλος δημιουργείται και για τη θέση του αριστερού μπακ, με τους Ρίισε και Φάμπιο Αουρέλιο να διεκδικούν τη θέση.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άμπου Ντιάμπι επιστρέφει μετά από απουσία οκτώ μηνών, ενώ έτοιμος είναι και ο Φαμπρέγκας.

Οι αποστολές των ομάδων

Λίβερπουλ:

Ντούντεκ, Φίναν, Κάραγκερ, Χίπια, Άγκερ, Ρίισε, Αουρέλιο, Γκαρσία, Πέναντ, Αλόνσο,Τζέραρντ, Γκονζάλες, Μπέλαμι, Κάιτ, Κράουτς, Ρέινα, Φάουλερ

Άρσεναλ: Αλμούνια, Έμπουε, Πόυμ, Λέμαν, Χόιτ, Τουρέ, Σεντέρος, Κλισί, Χλεμπ, Σίλβα, Φλαμινί, Ροζίτσκι, Ανρί, Γουόλκοτ, Βαν Πέρσι, Μπαπτίστα, Τζούρου, Ντιάμπι

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λίβερπουλ ανακοινώνει

"Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της & όλους τους φίλους της ομάδας ότι, τη Τρίτη 9 Ιανουαρίου, η Liverpool αντιμετωπίζει την Arsenal στο Anfield για το Carling Cup (League Cup).

To match θα ξεκινήσει στις 9:45 το βράδυ & η Λέσχη μας ( ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 56, ΜΕΓΑΡΟ ΕΡΜΗΣ-ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ-, 2 ος ΟΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ 204 ) θα είναι ανοικτά από τις 9 για να το παρακολουθήσουμε live από αγγλικό δορυφορικό κανάλι .



Επισημαίνουμε στα μέλη μας ότι, είναι απαραίτητο να δηλώσουν 2 μήνες νωρίτερα, για ποια παιχνίδια της ομάδας μας ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήρια για το Anfield ότι, αποκλειστικό δικαίωμα για θέσεις στις εκδρομές έχουν φυσικά τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Επίσης διατίθενται νέα προϊόντα Liverpool στη Λέσχη μας! Σχετικά με το ημερολόγιο Liverpool 2007, διατίθεται & θα το προμηθεύονται ΔΩΡΕΑΝ, όσοι ανανεώσουν τη συνδρομή τους άμεσα.

Τέλος ειδήσεις σχετικά με τη Liverpool & με τη Λέσχη μας μπορούν να λαμβάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται μέσω των τηλεφώνων μας 210-3236725 & 6996-416614 ή μέσω του site μας www . liverpool. gr. "
















TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ