ΑΡΗΣ

Με ΠΑΟΚ όπως στο Παγκρήτιο

Με ΠΑΟΚ όπως στο Παγκρήτιο
INTIME SPORTS

Στο μυαλό της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης αλλά και του Σάκη Τσιώλη βρίσκεται μόνο το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την Κυριακή (23/10, 20.30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον ΠΑΟΚ

Η στεναχώρια ήταν διάχυτη στις τάξεις όλων στην ομάδα του Άρη μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Θάνου χθες το απόγευμα στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη για την απώλεια της πρώτης φετινής νίκης στο πρωτάθλημα της Super League.

Ωστόσο από την στιγμή που κανείς δεν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να απέτρεπε τον Μάριο Μπούντιμιρ να ισοφάριζε στο 93' διαμορφώνοντας το τελικό όπως αποδείχθηκε 1-1 αφού η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Πάπα Σανκαρέ στο 94' να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να κάνει το 1-2.

Επόμενο ήταν στο μυαλό όλων στον Άρη να πέρασε η αξέχαστη ατάκα του Ίβιτσα Όσιμ που είχε χαρακτηρίσει την μπάλα ως πόρνη για τα άσχημα παιχνίδια που ξέρει να παίζει και τα οποία μπορούνε να προσφέρουν είτε πανηγυρισμούς είτε απογοητεύσεις αλλά και ότι θα πρέπει όλοι να στρέψουν την προσοχή τους στην επόμενη μέρα.

Σε μία επόμενη ημέρα όπου για τον Άρη υπάρχει το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική όπου η νίκη είναι μονόδρομος όπως άλλωστε υποστήριξε ο Τσιώλης μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Εκεί όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να πέτυχε το πρώτο της φετινό γκολ στο πρωτάθλημα της Super League μετά από 331' στο τέταρτο παιχνίδι της αλλά δεν πήρε κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας.

" Όπως και να έχει, δεν επιτρέπεται να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια κάτω από δύσκολες συνθήκες και έπρεπε να κρατήσουμε τη νίκη ως το τέλος. Είμαι σκασμένος γιατί δεχτήκαμε ένα γκολ που μας στέρησε δύο βαθμούς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά", δήλωσε ο εκ των κορυφαίων παικτών του Άρη και τερματοφύλακας της ομάδας της Θεσσαλονίκης Μάρκος Βελλίδης μετά την λήξη του.

Κι όσο για τον Κώστα Καπετάνο πρόσθεσε στο ίδιος μήκος κύματος πως: " Όταν κερδίζεις μέχρι το 92' με παίκτη παραπάνω δεν δικαιολογείσαι να δέχεσαι γκολ. Έπρεπε να κρατήσουμε τη νίκη ως το τέλος. Δυστυχώς αυτά έχει το ποδόσφαιρο όμως, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και να κοιτάξουμε μπροστά".

Ο Τσιώλης πάντως παρά την στεναχώρια του για την απώλεια της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα, ήταν έτοιμος να σκάσει, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε το σύνολό του.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η ίδια ενδεκάδα να ξεκινήσει και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ή το πολύ να υπάρξει μία αλλαγή. Που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο στην περίπτωση αυτή ο Νέρι Καστίγιο να μείνει στον πάγκο.

Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός ήταν εκτός αποστολής στο Παγκρήτιο όντας τιμωρημένος από την αποβολή του στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η ποινή όμως που του είχε επιβληθεί ήταν μίας αγωνιστικής που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τον Τσιώλη να είναι εκείνος που θα αποφασίσει την χρησιμοποίησή του ή όχι.

Εξάλλου ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη φρόντισε να στείλει το πρώτο του μήνυμα και συγκεκριμένα στον Ντάρσι Νέτο με τον Βραζιλιάνο μπακ να μην ξεκίνησε στην ενδεκάδα χθες στο Παγκρήτιο.

Απών όμως για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό του Άρη θα είναι ο Καρίμ Σολτάνι μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχοντας λείψει ήδη στα παιχνίδια με Skoda Ξάνθη και Εργοτέλη και είναι να επιστρέψει στην δράση την 8η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Το πιθανότερο εξάλλου είναι στην διάθεση του Τσιώλη να μην βρίσκονται και οι τραυματίες Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Νάτσο Γκαρσία και Γιούριτσα Βράνιες.

Όλα αυτά στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης όπως και άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα να αναμένουνε στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας. Όσο για την διάθεση των εισιτηρίων αυτή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει από αύριο το πρωί στις 9:00.

Εξάλλου η σημερινή ημέρα ήταν η τελευταία κατά την οποία οι φίλοι του Άρη μπορούσαν να προμηθεύονται από την περασμένη εβδομάδα μόνο μέσω της υπηρεσίας του E-ticketing μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ