ΑΡΗΣ

Με Παπαστεριανό στο Ζέεφελντ

Με Παπαστεριανό στο Ζέεφελντ
INTIME SPORTS

Ο Μανώλης Παπαστεριανός είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και το μεσημέρι θα αναχωρήσει με την αποστολή του Άρη για Ζέεφελντ.

Η αποστολή του Άρη είναι να αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας με νέο πρόσωπο τον Μανόλη Παπαστεριανό.

Ο διεθνής 24χρονος χαφ έχοντας μείνει ελεύθερος μετά από την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της ΠΑΕ Ηρακλής βάσει της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό με την ΠΑΕ Άρης το πρωί της Τετάρτης διετούς χρονικής διάρκειας στα γραφεία της ΠΑΕ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ακολούθως να βρεθεί στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για την αναχώρηση της αποστολής και το τρίτο μέρος της προετοιμασίας.

Εκεί όπου ο Παπαστεριανός θα τεθεί στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη και θα κληθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος όπως ήδη κάνει ο Κριστιάν Πορτίγια από την Κυριακή όταν και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαστεριανός το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου μαζί με τον μάνατζέρ του Δημήτρη Καρύδα παρακολούθησαν το διεθνές φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Πενιαρόλ.

Εκτός του Παπαστεριανού στην διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Άρη στο Ζέεφελντ αναμένεται να βρίσκεται και ο νεαρός επιθετικός Θανάσης Τοπούζης που την Τρίτη συμφώνησε για συμβόλαιο τριών ετών που είναι να το υπογράψει επίσης το πρωί της Τετάρτης.

Κι όσο για αυτό που θα απομένει στην συνέχεια θα είναι να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες το ανοιχτό μέτωπο του κεντρικού επιθετικού με τον διεθνή Παραγουανό Ντάντε Λόπεζ να είναι πάντα στο προσκήνιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ