ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με πάθος και ψυχή τόνισε ο Μπόβιο ότι πρέπει να παίξουν οι "πράσινοι" για να νικήσουν στο ντέρμπι

Με πάθος και ψυχή τόνισε ο Μπόβιο ότι πρέπει να παίξουν οι "πράσινοι" για να νικήσουν στο ντέρμπι
Βίκτορ

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει ουκ ολίγες ιδιατερότητες. Ο άνθρωπος που έδειξε από την πρώτη παρουσία του ότι δεν φοβάται τίποτα στο παιχνίδι του, μιλάει για το μεγάλο ματς της Δευτέρας. Ο Ρικάρντο Μπόβιο που είναι τελικά στην αποστολή για το σπουδαίο αυτό ματς έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο "Supersport" δηλώνοντας αισιόδοξος για τη νίκη.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την αυριανή αντίπαλο, τους συμπατριώτες παίκτες της τα "κλειδιά" σε ένα τέτοιο ντέρμπι και τον νέο προπονητή του "τριφυλλιού":

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

" Γνωρίζω τη σπουδαιότητα αυτής της αναμέτρησης. Πρόκειται για ένα ντέρμπι. Τα ντέρμπι είναι παντού τα ίδια, στην Αθήνα, στην Ισπανία, στη Βραζιλία. Είναι σημαντικό παιχνίδι, όλοι θέλουν να κερδίσουν, αγωνίζονται με μεγάλη διάθεση για τη νίκη, όπως συμβαίνει σε όλα τα ντέρμπι. Ελπίζω να δουλέψουμε σωστά και να βγούμε νικητές από αυτή την αναμέτρηση, η οποία νομίζω πως είναι σημαντική για τη συνέχεια μας στο πρωτάθλημα".

Για τα κλειδιά του ντέρμπι

" Πιστεύω πως τα «κλειδιά» του παιχνιδιού θα είναι η διάθεση και η ένταση με την οποία θα αγωνιστούμε, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και ψυχή, ο ένας να βοηθάει τον άλλον. Εφόσον συμβούν αυτά, πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς".

Για την ΑΕΚ



" Σεβόμαστε την ΑΕΚ, είναι μια καλή ομάδα. Oσο για το φόβο, νομίζω ότι όποιος φοβάται τον αντίπαλο, δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην ΑΕΚ και να κάνουμε τη δουλειά μας. Η λέξη φόβος δεν υπάρχει για μας".

Για τη σχέση του με τους Βραζιλιάνους της ΑΕΚ

" Είμαστε φίλοι εκτός γηπέδου, αλλά από τη στιγμή που ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη του αγώνα, η φιλία μένει έξω από το γήπεδο. Ελπίζω σε αυτή την αναμέτρηση, μιας και είναι ο μοναδικός Βραζιλιάνος στην ομάδα μου, να βγω εγώ νικητής και να χαρώ περισσότερο".

Για το Βίκτορ Μουνιόθ



" Ο προπονητής ήρθε με μεγάλη όρεξη για δουλειά, όπως όλοι άλλωστε και νομίζω ότι στον αγώνα με τη Χάποελ είδαμε μια διαφορετική ομάδα. Είναι καλός άνθρωπος. Μας μιλάει συνέχεια. Μας επισημαίνει ποιο είναι το σωστό και το καλύτερο για την ομάδα. Είναι άξιος και πιστεύω πως θα αφήσει έργο στην Ελλάδα".

Στην αποστολή τελικά ο Βραζιλιάνος

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τελικά ο Ρικάρντο Μπόβιο μετά την τελευταία προπόνηση των "πράσινων" την Κυριακή. Ο Βραζιλιάνος μέσος έδειξε να μην νιώθει ενοχλήσεις και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, αλλά πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μίκαελ Αντονσον. Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης ο Βίκτορ Μουνιόθ ανακοίνωσε στην αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Σουηδός που είναι τραυματίας. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Γκαλίνοβιτς, Γκονζάλες και Κώτσιος.

Στην τελευταία προπόνηση, η αισιοδοξία ήταν μεγάλη για ένα θετικό αποτελέσμα αλλά άπαντες ήταν συγκρατημένοι. Σε ότι αφορά το σημερινό πρόγραμμα του 49χρονου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιδόθηκαν σε σπριντ και ασκήσεις στις στημένες φάσεις και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Οι Μάριο Γκαλίνοβιτς και Έκι Γκονζάλες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Ηλίας Κώτσιος και Μίκαελ Άντονσον έκαναν θεραπεία.

Είδαν την "Ενωση" και τα κενά της

Η προπόνηση της Κυριακής δεν περιορίστηκε μόνο στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Βίκτορ Μουνιόθ. Ο 49χρονος τεχνικός που "αρέσκετε" στην ανάλυση του αντιπάλου είχε βιντεοανάλυση με πλάνα από τέσσερις τελευταίους αγώνες της ΑΕΚ και επεσήμανε μερικά αδύνατα σημεία της αντιπάλου τα οποία πρέπει να εκμεταλλευθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Η αποστολή...

Πιέρ Εμπέντε, Άλεξ Τζόρβας, Λουκάς Βύντρα, Μίκαελ Νίλσον, Άντονι Σέριτς, Φίλιππος Δάρλας, Γιάννης Γκούμας, Νασίφ Μόρις, Ιγκόρ Μπίσκαν, Σρνταν Άντριτς, Ρικάρντο Μπόβιο, Αλέξανδρος Τζιόλης, Αντρέας Ίβασνιτς, Σεμπάστιαν Ρομέρο, Γιώργος Θεοδωρίδης, Βίκτορ Σάντσεθ, Σωτήρης Λεοντίου, Βαγγέλης Μάντζιος, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι οι επιλογές του Βίκτορ Μουνιόθ.

Αλλαξαν τα δεδομένα...

Τέλος σε ότι αφορά την παρουσία των "πράσινων" οπαδών στο ΟΑΚΑ σίγουρα αναμενεται διαφορετική από τις μέχρι τώρα προβλέψεις. Από την μία οι καλές καιρικές συνθήκες από την άλλη η ήττα του Ολυμπιακού ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την επιθυμία πολλών οπαδών να βρεθούν την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να ενισχύσουν τους "πράσινους" να μειώσουν την διαφορά από την κορυφή.





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ