ΑΡΗΣ

Με Πέσκοβιτς στον πρώτο "τελικό"

Με Πέσκοβιτς στον πρώτο "τελικό"
αθανασιαδης πεσκοβιτς

Με Πέσκοβιτς στον πρώτο "τελικό" στην Καβάλα θα παραταχθεί ο Άρης καθώς ο τραυματίας Σηφάκης έμεινε εκτός αποστολής.

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη εν όψει του αυριανού αγώνα με την Καβάλα στις 16:45 στο γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη".
Ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε την αποστολή την οποία αποτελούν οι: Πέσκοβιτς, Φρασέρι, Νέτο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Νασούτι, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Γκαρσία, Ναφτί, Βαγγέλη, Κάμπορα, Κόκε, Αράνο, Τζόνσον, Αντού και Μεριέμ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σηφάκης και Φερνάντες και ακόμα οι Πιοβεζάν, Ορτίθ, Ντέιλι, Αραβίδης, Λαμπριάκος, Αγτζίδης, Οικονομόπουλος, Γραικός και Μπουγαίδης.

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ με φόντο την νίκη επί της Καβάλας σε ένα παιχνίδι που ο ίδιος χαρακτήρισε ως τον πρώτο τελικό από τους τρεις που θα δώσει το σύνολό του αέρα στην κατάκτηση της 5ης θέσης της κανονικής περιόδου;

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη κάτω από τα δοκάρια θα τοποθετήσει και πάλι τον Πέσκοβιτς αντί του Σηφάκη με τους Γκιάρο και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας κι έχοντας τους Νέτο στα δεξιά και Αράνο στα αριστερά των μπακ.

Στα χαφ της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Πρίττας και Ναφτί απόντος του Φερνάντες με τον Κάλβο στα αριστερά και Χαβίτο στα δεξιά και επιθετικό δίδυμο τους Κόκε και Κάμπορα.

Ναφτί: "Ξέρω ποιά είναι η δουλειά μου''

Ο σκάουτερ της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Μιχαλήτσος, παρέδωσε στον Μεντί Ναφτί το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 24ης αγωνιστικής με το οποίο ο διεθνής Τυνήσιος μέσος είχε κάνει το 1-0 στην νίκη της περασμένης Κυριακής με 2-0 επί της Λάρισας.

"Συγχαρητήρια στον Μεντί για το σημαντικό γκολ που έβαλε στο παιχνίδι με την Λάρισα όπως σημαντικά ήταν και τα προηγούμενά του. Πέραν από την σημαντική δουλειά που κάνει για τον προπονητή σκοράρει κιόλας. Κάνει την βρώμικη δουλειά και τα γκολ του δεν είναι τυχαία αφού δεν είναι με το τελευταίο γκολ που έβαλε να ήταν καταπληκτικό", σχολίασε ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Από την πλευρά του Μεντί Ναφτί τόνισε: "Είναι μεγάλη τιμή και νιώθω περήφανος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μιχαλήτσο για τα λόγια που είπε για μένα και νιώθω ότι είμαι στον σωστό δρόμο".

Για τα τέσσερα γκολ που έχει σκοράρει μέχρι στιγμής στην φετινή χρονιά με την φανέλα του Άρη είπε: "Τα γκολ που έχω πετύχει φέτος είναι ένα επιπλέον συν. Παραμένω ωστόσο προσγειωμένος.

Η δουλειά μου έχει να κάνει με την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας με τον προπονητή μας να είναι ξεκάθαρος ότι ένας από τους δύο αμυντικούς χαφ να πατάει περιοχή. Είχα την τύχη να πετύχω κάποια σημαντικά γκολ και από ασίστ συμπαικτών μου. Ξέρω ωστόσο πολύ καλά ποια είναι η δουλειά μου".

Σε ερώτηση ότι οι φίλαθλοι του Άρη αναμένουν ένα γκολ του και στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τόνισε: "Εγώ θα ήθελα να μπορέσω να τους αφιερώσω και τρία γκολ. Είναι δύσκολη η στιγμή που βραβεύομαι αφού είμαι συγκεντρωμένος για το αυριανό μας παιχνίδι με την Καβάλα. Και το λέω γιατί σκεφτόμαστε αποκλειστικά το επόμενο παιχνίδι με το γκολ που είχα πετύχει κόντρα στην Λάρισα να το έχω διαγράψει από το μυαλό μου".

Για το αν η νίκη επί της Καβάλας θα φέρει πιο κοντά την παρουσία του Άρη στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος υποστήριξε: "Μένουνε αρκετά παιχνίδια ακόμα. Θα είναι σημαντικό παιχνίδι αν το κερδίσουμε αφού θα αφήσουμε πίσω μας την Καβάλα αν και θα απομένουνε ακόμα πέντε παιχνίδια. Ωστόσο χρησιμοποιώντας έναν όρο του μποξ θα αρχίσουμε να την κερδίζουμε στα σημεία".
























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ