ΠΑΟΚ

Με πίστη για το τρίποντο

Με πίστη για το τρίποντο
σαντος

Την νίκη κόντρα στον συμπολίτη Απόλλωνα θα προσπαθήσει να πάρει ο ΠΑΟΚ, χωρίς όμως την βοήθεια του Σνάουτσνερ, τον οποίο ο Σάντος προστάτευσε αφήνοντας εκτός 18άδας

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση σε αυτό και τον Φερνάντο Σάντος να μην υπολογίζει μόνο στον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.
Η νίκη μοιάζει μονόδρομος για την ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο τεχνικό της να είχε φροντίσει να δώσει το δικό του σύνθημα κατάκτησής της στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου για την συνάντηση που ακολουθεί.

Όσο για την μη παρουσία του Σνάουτσνερ στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει να κάνει με αποφυγή τυχόν υποτροπής στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πολωνός του ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς με αυτούς να είναι οι: Bαγγελής, Βρύζας, Γεωργιάδης, Ηλιάδης, Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μελίσσης, Μουμίν, Μπαλάφας, Ορφανός, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλος, Μπαϊάνο, Φερνάντεζ, Γκονζάλες, Ίλιεφ, Κνoλ και Σάλμον.

Αναφορικά με το αγωνιστικό σχήμα του ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται να έχει καταλήξει στο 4-3-3 αντί του 4-4-2 με ρόμβο που είχε προτιμήσει την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έχοντας τον Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Μελίσσης και Κνολ με τον Ηλιάδη στα δεξιά αντί του Πεχλιβάνη, αν και δοκιμάστηκε στην διάρκεια της εβδομάδας, και τον Χαραλάμπους στα αριστερά.

Στην μεσαία γραμμή η τριάδα των Μπαλάφα, Μπαϊάνο και Βαγγελή κι όσο για την επίθεση στα δεξιά ο Γεωργιάδης, στην κορυφή όπως όλα δείχνουν ο Σάλμον αντί του Βρύζα ενώ στα αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος φαίνεται να κερδίζει την μάχη με τον Κωνσταντινίδη.

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Φερνάντεζ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport αφού παραδέχθηκε το πειθαρχικό του παράπτωμα από το οποίο τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.000 ευρώ αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Τούμπας δήλωσε: "Τον τελευταίο καιρό δεν πηγαίνει τίποτα καλά ούτε σε μένα ούτε στην ομάδα.

Ελπίζω ότι αυτή η γκίνια θα σπάσει και όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια. Θέλω από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Πρέπει να δείξουμε τι πραγματικά αξίζουμε".














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ