ΠΑΟΚ

Με πολλά προβλήματα στην Νέα Σμύρνη

Με πολλά προβλήματα στην Νέα Σμύρνη
Παρασχος

Πολλά τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάει στην Νέα Σμύρνη, χωρίς Ζαγοράκη, Μπαλάφα, Βαγγελή αλλά και Μαλεζά

Μόνο λίγα δεν είναι τα προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος στην κατάρτιση της αποστολής, που θα ταξιδέχει στην Νέα Σμύρνη για έναν πολύ σημαντικό αγώνα, κόντρα σε έναν συνδιεκδιτή των θέσεων που οδηγούν στο Κύπελλο UEFA.
Τιμωρημένοι είναι οι Ζαγοράκης, Μπαλάφας και Βαγγελής, ενώ ανέτοιμοι λόγω τραυματισμών οι Τοχούρογλου και Μαλεζάς. Έτσι ο Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Αραμπατζή, Γεωργιάδη, Γιασεμάκη, Δελήμπαση, Ηλιάδη, Κυριακίδη, Κωνσταντινίδη, Μανουσαρίδη, Μελίσση, Μουμίν, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλο, Μπαρκαουάν, Φερνάντες, Γκονζάλες, Ίντιο, Μίετσελ και Τόργκελε. Η αποστολή αναχώρησε το Σάββατο, στις 16:50 από το αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Έκλεισε προπονητικό κέντρο

Εν τω μεταξύ, μπορεί να υπάρχουν χίλια δύο προβλήματα στον "δικέφαλο του Βορρά", όμως αυτό δεν σημαίνει πως κάποια θέματα μπορούν να αφεθούν στην μοίρα τους. Η ΠΑΕ έκλεισε προπονητικό κέντρο, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν.

Το προπονητικό κέντρο βρίσκεται στην περιοχή του Μπάρζινγκχάουσεν, κοντά στο Ανόβερο και η αποστολή θα διαμείνει στο "Sporthotel Gilde". Παράλληλα κλείστηκαν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια στις 24, 26, 28 και 30 Ιουλίου. Το πρώτο φιλικό θα είναι με ομάδα της Γ' Εθνικής της Γερμανίας, το δεύτερο με ομάδα Β' Εθνικής και τα δυο τελευταία με ομάδες της Bundesliga.

Επιπροσθέτως, θα κλειστεί επίσημο φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Bundesliga για την 1η Αυγούστου, το οποίο θα διεξαχθεί στην περιοχή του Ανόβερο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αποκομίσει οικονομικά οφέλη.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ