ΑΡΗΣ

Με Πρίττα κόντρα στον Ολυμπιακό

Με Πρίττα κόντρα στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Σάκη Πρίττα στην αποστολή των "κιτρίνων" και ο αποκλεισμός του Ρονάλντο Γκιάρο.

Με μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε στην συνέχεια τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή με έκπληξη την παρουσία του Σάκη Πρίττα και τον αποκλεισμό του Ρονάλντο Γκιάρο.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Μίσελ, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Φατί, Μενδρινός, Τόχα, Καζναφέρης, Χαβίτο, Κάλβο, Ρουίζ, Κόκε, Οριόλ, Τσεζνάουσκις και Πρίττας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τσέζαρεκ, Ναφτί, Αγτζίδης, Πορτίγια, Φαμπιάνο, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαίδης, Βελλίδης και Ρονάλντο.

Κι όσο για το ποιους προτίθεται να συμπεριλάβει στους έντεκα της βασικής του ενδεκάδας με παράταξη 4-4-2 ο Κούπερ; Τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Λαζαρίδη και Οριόλ στο κάντρο της άμυνας ενώ οι Βανγκέλι και Μίσελ θα είναι στα δεξιά και αριστερά των μπακ.

Στην μεσαία γραμμή και πιο συγκεκριμένα στον άξονα θα είναι οι Φατί και Τόχα με τον Κάλβο στα αριστερά και τον Τσεσνάουσκις στα δεξιά ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουνε οι Κόκε και Ρουίς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ