ΑΡΗΣ

Με Πρόμπιερζ στον πάγκο

Με Πρόμπιερζ στον πάγκο

Ο Μιχάλ Πρόμπιερζ θα είναι ο προπονητής του Άρη στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κάτι που αποτέλεσε φυσιολογική εξέλιξη των προθέσεων του 39χρονου Πολωνού τεχνικού από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Εκεί όπου μετέβη απευθείας μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη και αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2012 με ενδεχόμενο ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο έκανε την προπόνηση.

Η σημερινή οριστικοποίηση της παρουσίας του στην άκρη του πάγκου του Άρη ήταν αποτέλεσμα συνεννόησης του Πρόμπιερζ με την διοίκηση της ΠΑΕ, τον υπηρεσιακό προπονητή για το σημερινό παιχνίδι και προπονητή της Κ-20 Νίκο Πασσιαλή αλλά και όλους τους συνεργάτες του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός πέρασε τη νύχτα του βλέποντας DVD με τα έξι φετινά παιχνίδια του Άρη με σκοπό να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για αδυναμίες και δυνατά σημεία που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του αλλά και τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού.


Κι αν αυτό που προέχει για άπαντες στον Άρη είναι το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από αύριο κιόλας είναι πολύ πιθανό ο Πρόμπιερζ να ξεκαθαρίσει το τοπίο του ρόστερ του.


Με ποιους 23 ποδοσφαιριστές από όλους όσους έχει στην διάθεσή του θα δουλέψει από εδώ και στο εξής κατά κύριο λόγο την ίδια ώρα που σήμερα ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Νίκου Αγγελούδη στην Δόξα Δράμας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.


Μεταξύ άλλων ο Πρόμπιερζ έχει ζητήσει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα για την προσεχή Παρασκευή εκτός του «Κλεάνθης Βικελίδης» δεδομένου ότι τα δύο επόμενα παιχνίδια του Άρη που θα ακολουθήσουν την δύο εβδομάδων διακοπή θα είναι εκτός έδρας. Και πιο συγκεκριμένα με αντιπάλους αρχικά τον ΟΦΗ και ακολούθως τον Πανιώνιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ