ΠΑΟΚ

Με προβλήματα στο ΟΑΚΑ

Με προβλήματα στο ΟΑΚΑ
Σάντος

Με μισή ομάδα θα παραταχθεί λόγω τραυματισμών και τιμωριών όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ

Το σημερινό πρόγραμμα του Φερνάντο Σάντος περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής (10:30) που κύλησε κυρίως με ασκήσεις τακτικής. Μόνοι τους γυμνάστηκαν και σήμερα οι Ίλιεφ, Σνάουτσνερ, Αραμπατζής και Γκονζάλεζ ενώ δεν πήρε μέρος ο Κωνσταντινίδης ο οποίος έκανε θεραπεία.
Επιπλέον ο "σβούρας" υποβλήθηκε και σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα δισκοκήλης. Ως εκ τούτου θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Παρά τα προβλήματα πάντως που ταλαιπωρούν τον Φερνάντο Σάντος, εκτός από τους τραυματίες απόντες θα είναι ακόμα οι Γεωργιάδης και Σάλμον που θα εκτίσουν τις ποινές τους λόγω καρτών, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ αισιοδοξεί. Το έδειξε εξάλλου και στις δηλώσεις του χθες στην διάρκεια της καθιερωμένης του Συνέντευξης Τύπου.

"Θα παρουσιαστούμε με ένα σχήμα που θα διεκδικήσει το καλύτερο αν και ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη δοκιμασία. Δουλεύουμε πολύ και θέλουμε τους βαθμούς που μας αξίζουν. Αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ", είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ για να ξεκαθαρίσει πως οι παίκτες του δεν θα πρέπει να φοβηθούν την "Ένωση", να παίξουν καλά στην άμυνα και να φροντίσουν να χτυπήσουν το σύνολο του Φερέρ στις αδυναμίες του.

Κι όσο για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να είχε τονίσει χθες ότι: "Δεν έχω πάρει οριστικές αποφάσεις για το αν θα κάνουμε ή όχι μεταγραφές. Πρέπει να βρούμε μία καλή ευκαιρία για να προχωρήσουμε στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Θέλουμε μόνο κάποιον που θα είναι αναγκαίος, ανεξαρτήτως από το πού θα έρθει".



Πληροφορίες ωστόσο κάνουν λόγο πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εντοπίσει συγκεκριμένο συμπατριώτη του και είναι πολύ πιθανό να εισηγηθεί την απόκτησή του.

Αύριο εξάλλου Σάββατο (29/12) στις 12:00 μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας η βράβευση των Zήση Βρύζα και Βασίλη Λάκη.

Του πρώτου για την ανάδειξή του ως MVP της 13ης αγωνιστικής και του δεύτερου για το ομορφότερο γκολ αυτής αντίστοιχα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διοργανώνει κάθε εβδομάδα ο ΠΣΑΠ.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ