ΑΡΗΣ

Με ρόμβο για το τρίποντο πλέι οφ

Με ρόμβο για το τρίποντο πλέι οφ
Λαζαρίδης INTIME SPORTS

Ο Άρης θέλει να τριτώσει το καλό στα Πηγάδια απέναντι στην Skoda Ξάνθη για να μην απομακρυνθεί από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η νίκη του Άρη επί της Skoda Ξάνθη το απόγευμα στα Πηγάδια θα ισοδυναμεί με την διατήρηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε τροχιά πλέι οφ.

Μία νίκη που αν έρθει θα είναι η τρίτη συνεχόμενη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League υπό τις οδηγίες μάλιστα του Μανουέλ Μασάδο που προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του με 4-4-2 σε διάταξη ρόμβου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Βελλίδης θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σανκαρέ και Λαζαρίδη κι έχοντας τον Καζναφέρη ως δεξί μπακ και τον Μίσελ αριστερό.

Στην βάση του άξονα θα είναι ο Φατί με τον Καπετάνο στα αριστερά και τον Νέτο στα δεξιά του ενώ στην κορυφή του θα βρίσκεται ο Ούμπιντες πίσω από το επιθετικό δίδυμο των Καστίγιο και Τριανταφυλλάκου.

«Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Η ομάδα έχει δείξει μεγάλα σημάδια βελτίωσης, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είμαστε ομάδα και πάμε σ’ αυτό το παιχνίδι σαν να πάμε σε έναν τελικό!

Νομίζω ότι αν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα είμαστε γερά στο κόλπο των πλέι οφ. Η Ξάνθη είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Φέτος έχει μια πετυχημένη συνταγή, εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, πρέπει να δούμε πως θα είμαστε εμείς, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν», τόνισε στην κάμερα της NOVA ο Νίκος Λαζαρίδης.

Κι όσο για τον Κώστα Καζναφέρη είπε: «Μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε και έτσι! Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ. Βέβαια είναι μια ομάδα πολύ δύσκολη, δείχνει ότι είναι σε φόρμα, αλλά εμείς το μόνο που έχουμε να κοιτάξουμε είναι τον εαυτό μας.

Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το ματς θα έχει πάθος, δύναμη, διότι κι αυτοί θέλουν να κερδίσουνε. Όμως εμείς θέλουμε πιο πολύ, θα έχουμε και τον κόσμο στο πλάι μας και πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ καλό ματς».

Εξάλλου μετά το σημερινό παιχνίδι στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα σταθεί και πάλι στις διοικητικές εξελίξεις με πιθανότερη μέρα μία από τις επόμενες δύο μέρες, Δευτέρα ή Τρίτη, για το ταξίδι στην Ελβετία επενδυτικού ενδιαφέροντος με τα χαρτιά όλων να παραμένουνε κλειστά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ