ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Σαγκανόφσκι στην Τούμπα

Με Σαγκανόφσκι στην Τούμπα
σαγκανόφσκι

Στην αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, βρίσκεται ο Πολωνός επιθετικός Μάρεκ Σαγκανόφσκι

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Αποστολόπουλος, Σαγκανόφσκι, Μπρίτο, Τάτος, Καραλής, Μελισσάς, Μπλένχιο, Νάστος, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι, Περόνε, Αναστασάκος, Καλαντζής, Σφακιανάκης, Καραγκούνης.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο προπονητής της ομάδας τόνισε τα εξής:" Για μένα αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι ένα τεστ για να αξιολογήσω τους παίκτες μου και κατά πόσο έχει περάσει η σωστή νοοτροπία στην ομάδα.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο σε μια από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος και ίσως στο καλύτερο σημείο που βρίσκεται φέτος ο ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω να δω την ομάδα μου αποφασιστική και να πιστέψει ότι σε αυτό το ματς μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Ο νεοαποκτηθείς Ατέμπα Μπιλαγί επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα από το Παρίσι και θα κάνει πρόγραμμα το Σάββατο και την Κυριακή υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά μαζί με τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής.

Εξάλλου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, ο βοηθός προπονητή Μίοντραγκ Μένταν θα παρακολουθήσει τον αγώνα Πανιώνιος – Ολυμπιακός και ο υπεύθυνος σκάουτ Τόλης Αποστόλου τον αγώνα Λεβαδειακός- Αστέρας Τρίπολης.

Τέλος ο Ατρόμητος αποδέχθηκε την πρόταση της ολλανδικής Τβέντε για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Επαμειδώνδα Λιμνιού.

Η Τβέντε κατέθεσε επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς που θα ενεργοποιηθεί τον Μάιο.

Ο παίκτης βρέθηκε στην Ολλανδία συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Τάκη Μιχαλέτο και τον Υπεύθυνο Σκάουτ Τόλη Αποστόλου, όπου εκεί επικυρώθηκε η συμφωνία και ήδη προπονείται κανονικά. Ο Λιμνιός είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων και αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008 από τον Αχιλλέα Περαίας.












TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ