ΑΡΗΣ

Με Σηφάκη αντί Κέλεμεν με Ολυμπιακό

Με Σηφάκη αντί Κέλεμεν με Ολυμπιακό
σηφακης

Με μία απογευματινή προπόνηση στην διάρκεια της σημερινής ημέρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι (26/10, 19:00) με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Kίκε Ερνάντεθ μετά το τέλος της επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές του που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στους οποίους δεν συμπεριλήφθηκαν οι Μάριαν Κέλεμεν και Μάρκο Αουρέλιο.
Ο αποκλεισμός του Σλοβάκου τερματοφύλακα είχε να κάνει ως μία από τις αλλαγές που ήταν διατεθειμένος να προχωρήσει ο Ισπανός τεχνικός του Άρη. Όσο για τον Βραζιλιάνο ήταν απόρροια του μηνύματος που είχε πάρει στην αρχή της εβδομάδας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα, ότι δεν υπολογίζεται.

Αυτό σημαίνει ότι κανένας από τους δύο που αποκλείστηκαν δεν αποτέλεσε έκπληξη ενώ αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μάριο Ρεγκέιρο που από τα μέσα της εβδομάδας είχε φανεί ότι θα προλάβαινε να δώσει το παρών. Οι 18 «εκλεκτοί» του Ερνάντεθ λοιπόν πρόκειται για τους: Σηφάκη, Καρατζιοβαλή, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λέμπο, Κάλβο, Χαβίτο, Γκαρσία, Ρεγκέιρο, Πρίττα, Κόκε, Βλοντάρτσικ, Νεμπεγλέρα, Ρομπέρζ, Καράμπελα, Σιστόν και Βιτόλο.

Όσο για το πώς προτίθεται Ισπανός τεχνικός του Άρη να παρατάξει το σύνολό του αύριο το απόγευμα κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με στόχο την κατάκτηση της νίκης; Το πιο πιθανό με σύστημα 4-3-3 και τον Μιχάλη Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα στα αριστερά αντί του Αουρέλιο όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί ο Γάλλος Ρομπέρζ, στα δεξιά θα επιστρέψει ο Νέτο ενώ το κεντρικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λέμπο με Ρονάλντο. Την τριάδα των χαφ αναμένεται να αποτελέσουν οι Βιτόλο, Νεμπεγλέρας και Γκαρσία που επιστρέφει κι όσο για την επιθετική τριπλέτα στα δεξιά ο Χαβίτο, στα αριστερά ο Κάλβο και στην κορυφή ο Κόκε.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ