ΑΡΗΣ

Με Σηφάκη-Ρεγκέιρο κόντρα στη Βέρντερ

Με Σηφάκη-Ρεγκέιρο κόντρα στη Βέρντερ
ρεγκέιρο

Χρόνο συμμετοχής στους Μιχάλη Σηφάκη και Μάριο Ρεγκέιρο προτίθεται να δώσει ο Κίκε Ερνάντεθ στο φιλικό με Βέρντερ

Ο Ισπανός τεχνικός είχε συζήτηση με τους δύο ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στην αποστολή της ομάδας στην Αυστρία και αποφασίστηκε να αγωνιστούν.
Αντίθετα εκτός πλάνων του τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι οι οι τραυματίες Ντάρσι Νέτο (ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο), Αλεχάντρο Ντελόρτε (του έγιναν τρία ράμματα στο μάτι), όπως επίσης και ο Ρονάλντο Γκιάρο που βρίσκεται με άδεια στη Βραζιλία.

Στο μεταξύ για μία πορεία ακόμη καλύτερη από την περυσινή έκανε λόγο ο Θανάσης Παπάζογλου με δηλώσεις του από την Αυστρία.

" Θεωρώ πως φέτος είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Εγιναν καλές μεταγραφές και κρατήθηκε ο κορμός από την περασμένη χρονιά. Με σοβαρή δουλειά και ακούγοντας τον προπονητή μας θα πάμε καλύτερα», είπε ο 20χρονος επιθετικός.

Σχετικά εξάλλου με το ενδιαφέρον που εξέφρασε για την απόκτηση του η Σαμπντόρια, ο Παπάζογλου, είπε: " Μια πρόταση από ομάδα σαν την Σαμπντόρια κολακεύει κάθε ποδοσφαιριστή. Μου φάνηκε δελεαστική, αλλά μέχρι εκεί. Το μυαλό μου είναι στον Αρη και θέλω να συνεχίσω εδώ".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ