ΑΡΗΣ

Με Σηφάκη στην αποστολή

Με Σηφάκη στην αποστολή
Σηφάκης INTIME SPORTS

Εκτός της αναμενόμενης παρουσίας του Χαβιέ Ουμπίντες στην αποστολή του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας σε αυτήν συμπεριλήφθηκε και ο Μιχάλης Σηφάκης

Η έκπληξη του Μανουέλ Μασάδο στην 18μελή αποστολή του για το αυριανό ντέρμπι του γηπέδου της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ άκουγε στο όνομα του Μιχάλη Σηφάκη.

Μία επιλογή από τον 56χρονο Πορτογάλο τεχνικό που είχε διαφανεί από τα μέσα της εβδομάδας ενώ το τελευταίο διήμερο οριστικοποιήθηκε και η παρουσία των Ρικάρντο Φατί και Χαβιέ Ουμπίντες.

Ο Φατί ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στον αστράγαλο από ένα χτύπημα που είχε δεχθεί την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι του "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Εργοτέλη.

Κι όσο για τον Ουμπίντες σήμερα το πρωί έκανε την μοναδική του προπόνηση στην διάρκεια της προετοιμασίας του Άρη για το αυριανό ραντεβού του γηπέδου της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Το γιατί; Είχε να κάνει με ένα αιμάτωμα στην γάμπα που είχε ταλαιπωρήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Άρη σύμφωνα και με το αποτέλεσμα της μαγνητικής που είχε υποβληθεί την Πέμπτη.

Από χθες το πρωί ωστόσο στο περιθώριο της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Ουμπίντες δεν έκρυβε κατηγορηματικά κιόλας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να απουσιάσει από την αυριανή μάχη της Τούμπας όπου δεν αποκλείεται να είναι και βασικός.

Όσο για την παρουσία του Σηφάκη σε αποστολή του Άρη; Γίνεται για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί στο αριστερό του γόνατο και δεν αποκλείεται εκτός του Ουμπίντες και ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη να ξεκινήσει βασικός.

Εκτός 18άδας έμειναν οι τραυματίες Τόχα και Παπαστεριανός καθώς επίσης και οι Κατίδης, Γιακούποβιτς και Σολτάνι που είχαν παρουσία στην αποστολή του Άρη σε προηγούμενα παιχνίδια ενώ μετά από τρία παιχνίδια επανήλθε ο Σάκης Πρίττας.

Αναλυτικά την 18άδα του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Ακόστα, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ουμπίντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης και Πρίττας.

Κι όσο για το πώς προτίθεται να παρατάξει ο αήττητος στον πάγκο του Άρη Μασάδο το σύνολό του στο αυριανό ντέρμπι του γηπέδου της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ; Με διάταξη 4-2-3-1 και τον Βελλίδη λογικά κάτω από τα δοκάρια έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Λαζαρίδη και Σανκαρέ, τον Μίσελ αριστερό μπακ και τον Καζναφέρη δεξί μπακ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Φατί με τον Παπαζαχαρία έχοντας τον Ακόστα στα αριστερά και τον Νέτο στα δεξιά τους ενώ ο Ουμπίντες θα είναι ανάμεσά τους με τον Καστίγιο ακριβώς μπροστά του στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ