ΑΡΗΣ

Με στόχο τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

Με στόχο τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ
ομαδικη πανηγυρικο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ. Βλέπει επιστροφή στην 4η θέση με νίκη στο ΟΑΚΑ

Στην συνέχεια ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Την 18αδα της ομάδας αποτελούν οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Αραβίδης, Χαβίτο, Νέτο, Κόκε, Ρονάλντο, Κάλβο, Νασούτι, Αράνο, Φερνάντεζ, Γκαρσία, Αντού, Τζόνσον, Μεριέμ, Ορτίθ, Βαγγέλη και Ναφτί.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Κάμπορα και οι Πρίττας, Λαμπριάκος, Κουλουχέρης, Ντέιλι, Φρασέρι, Πιοβεζάν, Οικονομόπουλος, Γραικός, Αγτζίδης και Μπουγαίδης.

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ με φόντο την νίκη επί της ΑΕΚ και συνάμα την επιστροφή στην 4η θέση της βαθμολογίας; Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη κάτω από τα δοκάρια θα τοποθετήσει και πάλι τον Σηφάκη με τους Γκιάρο και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας κι έχοντας τους Νέτο στα δεξιά και Αράνο στα αριστερά των μπακ.

Στα χαφ της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Νάτσο Γκαρσία και Φερνάντες απόντος του Πρίττα με τον Αντού στα αριστερά και Κάλβο στα δεξιά και επιθετικό δίδυμο τους Κόκε και Τζόνσον αντί του τιμωρημένου Κάμπορα.

Στην εθνική Ιρλανδίας (Κ21) ο Ντέιλι

Στην εθνική ομάδα Κ21 της Ιρλανδίας κλήθηκε ο Ίαν Ντέιλι σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που απέστειλε στην ΠΑΕ Άρης η ομοσπονδία της χώρας του. Ο Ντέιλι θα ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του την 1η Μαρτίου για το παιχνίδι με αντίπαλο την Αρμενία στις 3 Μαρτίου. Ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις 4 Μαρτίου.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ