ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με συνοδεία.... οπαδών στο ΟΑΚΑ

Με συνοδεία.... οπαδών στο ΟΑΚΑ
Ολυμπιακός-οπαδοί INTIME SPORTS

Με συνοδεία 150 οπαδών μέχρι την Αττική Οδό η αποστολή. Μέσα Μέλμπεργκ και Γ.Παπαδόπουλος

Με το ντέρμπι κόντρα στο "τριφύλλι" να αποτελεί παραδοσιακά τη "μητέρα των μαχών" στο ελληνικό πρωτάθλημα και το συγκεκριμένο να είναι αποκλειστικά για το γόητρο για τους Πειραιώτες, οι οπαδοί δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να εγκαταλείψουν την ομάδα και έτσι φροντίζουν με τον δικό τους τρόπο να εκφράσουν στους παίκτες τους πως είναι στο πλευρό τους και τους στηρίζουν ψυχολογικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 150 οργανωμένοι οπαδοί θα έχουν συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη και θα συνοδεύσουν με τις μηχανές τους το πούλμαν της ομάδας μέχρι την Αττική Όδο, θέλοντας προφανώς να εμψυχώσουν την αποστολή ενόψει του δύσκολου αγώνα.

Ο Μέλμπεργκ ετοιμοπόλεμος για ΟΑΚΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, είδε στην τελευταία προπόνηση τον Όλοφ Μέλμπεργκ να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, ένας εκ των πρωταγωνιστών στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, ο Ζαουάντ Ζαϊρί, έκανε θεραπεία και το Σάββατο και έτσι όπως είχαμε γράψει από την Παρασκευή μένει οριστικά εκτός αποστολής. Θεραπεία έκανε και ο Λεονάρντο, ενώ ο Ντουντού έκανε ατομικό στο γυμναστήριο.

Είναι φανερό πάντως πως οι Πειραιώτες θα παίξουν με πολύ διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι του πρώτου γύρου, αφού 5 παίκτες απ' όσους ξεκίνησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" δεν υπολογίζονται για το βασικό σχήμα. Οι Λεονάρντο, Ντουντού, Ζαϊρί έμειναν εκτός αποστολής, ενώ οι Ζεβλάκοφ και Όσκαρ ούτε με θαύμα δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα. Όσο για τους προπονητές; Ο Ζίκο είναι στη Βραζιλία και πίνει... καϊπιρίνια και ο άπειρος Μπόζινταρ Μπάντοβιτς καλείται να βγάλει τα... κάστανα από τη φωτιά.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του πρώτου γύρου: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Όσκαρ, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μήτρογλου

Η αποστολή για το ΟΑΚΑ: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ντάτολο, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Η επιστροφή του Γιάννη Παπαδόπουλου!

Πάμε τώρα στο σύστημα (4-3-3) και στην ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Μια ενδεκάδα που κρύβει μια τεράστια έκπληξη, η οποία ακούει στο όνομα Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο ταλαντούχος μέσος αναμένεται να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα μετά από 8 μήνες (29/7/09 με την Σλόβαν) και να έχει πιο δημιουργικό ρόλο στα χαφ, αφού θα είναι πιο μπροστά από Μαρέσκα και Στολτίδη.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων φέτος μπορεί να μην πήρε ευκαιρίες, όμως θα ξεκινήσει βασικός στο μεγάλο ματς κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο. Πάντως σ' ένα άλλο ντέρμπι που είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, πέρυσι κόντρα στην ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", τα είχε πάει περίφημα, οπότε μένει να δούμε αν θα το επαναλάβει...

Κατά τ' άλλα στις υπόλοιπες θέσεις αναμένονται οι: Νικοπολίδης (τερματοφύλακας), Αβραάμ Παπαδόπουλος (σέντερ μπακ), Μέλμπεργκ (σέντερ μπακ), Ραούλ Μπράβο (αριστερό μπακ), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Στολτίδης (αμυντικό χαφ), Μαρέσκα (αμυντικό χαφ), Γιάννης Παπαδόπουλος (χαφ), Λούα Λούα (δεξί χαφ), Ντάτολο (αριστερό χαφ), Μήτρογλου (σέντερ φορ).




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ