ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τα φρένα σπασμένα στην Τούμπα!

Με τα φρένα σπασμένα στην Τούμπα!
πανηγυρική Ολυμπιακός

Επόμενη στάση... Τούμπα και ΠΑΟΚ για τους "ερυθρόλευους"(21:15 ALPHA). Εκτός Γκαλέτι, Ντιόγκο, Λέτο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε ένα ακόμα πρωτάθλημα με χαρακτηριστική άνεση, όμως το Κύπελλο Ελλάδας δεν αφήνει ασυγκίνητη την πειραϊκή ομάδα, που και φέτος τα θέλει όλα... Άλλωστε, η επίδειξη δύναμης των πρωταθλητών για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο, θα επισφραγιστεί με την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα μέσα στο Φεβρουάριο είναι βαρύ για τον Ολυμπιακό, που για τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται μακριά από τη βάση του. Την Τετάρτη (4/2) είναι προγραμματισμένος ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι δεν θα επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Θα διανυκτερεύσουν στη Θεσσαλονίκη μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την Πέμπτη (5/2) θα μεταβούν οδικώς στην Ξάνθη, όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (7/2).

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον "ιδιαίτερο" αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες, όπως σε κάθε παιχνίδι που δίνουν στην Τούμπα, είναι έτοιμοι να συναντήσουν τα πάντα. Κάθε χρόνο, οι Θεσσαλονικείς περιμένουν πώς και πώς τον Ολυμπιακό, σε ένα κατάμεστο γήπεδο και οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν απόλυτα ότι πρέπει να είναι παθιασμένοι, αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις του ματς.

Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις 16:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Οι δύο παίκτες, που είναι τραυματίες, αποκλείστηκαν από την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Λεονάρντο, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοβ, Γκαλίτσιος, Ντουντού, Τοροσίδης, Ντάρμπισαϊρ, Όσκαρ, Μήτρογλου, Μενδρινός, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Άντζας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, ενώ άφησε εκτός τους Στολτίδης, Γκαλέτι, που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης, καθώς και οι Ντιόγκο, Παναγόπουλος, Λέτο, Ντομί, Κ. Παπαδόπουλος. Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να ξεκουράσει τους Ντιόγκο, Λέτο και Ντομί, καθώς όπως προαναφέραμε οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους έναν αγωνιστικό Γολγοθά. Αναμένουμε, πάντως, με ενδιαφέρον πως θα παρουσιαστούν οι Πειραιώτες δίχως τον πολύτιμο Ντιόγκο, ο οποίος αγωνίζεται ακατάπαυστα και αποτελεί το "τανκ" της ομάδας στην επίθεση.

Σε ό,τι αφορά το βασικό σχήμα, η διάταξη 4-4-1-1 δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί, αλλά οι αλλαγές στα πρόσωπα είναι δεδομένες. Ο Βαλβέρδε θα κάνει κυκλική διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και την τελική σύνθεση τη γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Ο Ντάρμπισαϊρ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Μήτρογλου, Μενδρινός, Ζεβλάκοβ, Λεονάρντο, Όσκαρ.

*Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη η κοπή της πίτας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ