ΑΕΚ

Με θέλετε; Έρχομαι

Με θέλετε; Έρχομαι
Φερερ, Νικολαιδης

Ο Μάρκος Μοντσΐνι συμβολεύει την ΑΕΚ για το τι πρέπει να κάνει για να τον αποκτήσει

" Ναι, έχω ακούσει ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για μένα και πάλι, αλλά δεν έχω έρθει σε επαφή με άνθρωπο της ελληνικής ομάδας. Εγώ προσωπικά όχι. Τον περασμένο Ιανουάριο είχα μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ (σ.σ. Ίλια Ίβιτς), αλλά τώρα δεν έχω μιλήσει με κανέναν μέχρι στιγμής. Είμαι ενημερωμένος πάντως για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και έχω πάρει πληροφορίες για την ομάδα", αναφέρει σε δηλώσεις που αναδημοσιεύει η εφημερίδα "Score".

O Moνταΐνι δεν βλέπει να καταφέρνει να αγωνίζεται στη Μπόκα σύντομα και η... βαρεμάρα του, αποτελεί μεγάλο όπλο των "κιτρινόμαυρων" για την απόκτηση του.

" Το να παραμείνω στη Μπόκα δεν είναι για μένα πιο σημαντικό από το να πάω στην ΑΕΚ ή σε κάποια άλλη ομάδα που θα παίζω. Αυτό που μετράει τώρα για μένα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι να παίζω συνεχώς. Να είμαι βασικός, να έχω χρόνο συμμετοχής".


Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδανικός προορισμός, αφού δεν υπάρχει διάθεση των ισπανικών και των ιταλικών ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

" Εντάξει, είναι λογικό να προτιμώ το ιταλικό ή το ισπανικό πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πάω εκεί, αν δεν υπάρχει πρόταση για μένα. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και έχω πάρει καλές πληροφορίες για την ομάδα, είναι τότε καλός προορισμός... Όπως και να έχει, η ΑΕΚ με θέλει, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Να συζητήσει με τη Μπόκα και να καταλήξουν σε μία συμφωνία. Από εκεί και πέρα, σας είπα και πριν ποιά είναι τα δικά μου δεδομένα. Γενικά, έχω σχηματίσει καλή άποψη για την ΑΕΚ".






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ