ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Με την ντουντούκα στην εξέδρα ο Μαμαρντασβίλι, έγινε ένα με τους φιλάθλους, μετά την τεσσάρα της Γεωργίας απέναντι στην Τσεχία

Georgia's goalkeeper Giorgi Mamardashvili celebrates at the end of a Group F match between Georgia and Portugal at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday, June 26, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Γκεόργκι Μαμαρντασβίλι. @2024 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ένα μοναδικό στιγμιότυπο μας χάρισε ο τερματοφύλακας της εθνικής Γεωργίας, Γκεόργκι Μαμαρντασβίλι, ο οποίος μετά το 4-1 επί της Τσεχίας ανέβηκε στην εξέδρα και έδινε τον παλμό με μία ντουντούκα.

Η Εθνική Γεωργίας πέτυχε μία εμφατική νίκη στη πρεμιέρα του Nations League απέναντι στη Τσεχία, επικρατώντας με 4-1.

Αυτό το ερέθισμα ήταν αρκετό για να δώσει στον τερματοφύλακα της ομάδας Γκεόργκι Μαμαρντασβίλι την ώθηση να ξεχυθεί προς την εξέδρα και να γίνει ένα με τους φιλάθλους. Ο ίδιος πήρε μία ντουντούκα και ξεκίνησε να τραγουδά συνθήματα μαζί τους.

Στη συνέχεια, η πρωτοβουλία του νέου τερματοφύλακα της Λίβερπουλ -ο οποίος είναι δανεικός στη Βαλένθια- κινητοποίησε και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι οποίοι πλησίασαν στο σημείο και πήραν μέρος στο πάρτι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ