ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Mε την ομάδα των Βίτορ και Κατσουράνη"

"Mε την ομάδα των Βίτορ και Κατσουράνη"

Στην παρουσία των Βίτορ και Κατσουράνη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ εστιάζουν οι Πορτογάλοι στις πρώτες αναλύσεις τους για την κλήρωση της Μπενφίκα στους "32" του Europa League.

"Αετομαχία" μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπενφίκα ανέδειξε η κλήρωση της Νιόν.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά στην σεζόν 1999-2000 στο πλαίσιο του Κυπέλλου UEFA με τους Λουζιτανούς να προκρίνονται στη διαδικασία του πέναλτι.

Η ιστοσελίδα Maisfutebol κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο ζευγάρι το οποίο τίθεται αντιμέτωπο ξανά έπειτα από 15 χρόνια.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στις 21 Οκτωβρίου 1999 οι Λουζιτανοί υπερίσχυσαν με 2-1 στην Τούμπα, ενώ στη ρεβάνς επιβλήθηκε ο ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ.

Στην διαδικασία των πέναλτι η πορτογαλική ομάδα στάθηκε πιο τυχερή παίρνοντας την πρόκριση.

Η "A Βola", γράφει "Ο ΠΑΟΚ του Μιγκέλ Βίτορ στον δρόμο της Μπενφίκα, σημειώνοντας πως ο νικητής της διπλής αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει μία εκ των Τότεναμ και Ντνίπρο.

"Mε την ομάδα των Βίτορ και Κατσουράνη"

Η O'Jogo τονίζει πως η ομάδα του Ζόρζε Ζεζούς επιστρέφει στην Ελλάδα για να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στον ΠΑΟΚ του Κατσουράνη και του Μιγκέλ Βίτορ.

Οι Πορτογάλοι στο Twitter εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την έκβαση των παιχνιδιών με την ελληνική ομάδα, ωστόσο κάποιοι υπενθυμίζουν πως η Μπενφίκα παραμένει 51 χρόνια δίχως ευρωπαϊκό τίτλο μετά την κατάρα του Μπέλα Γκούτμαν.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ