ΑΡΗΣ

Με την πετυχημένη συνταγή

Με την πετυχημένη συνταγή
Σανσον

Τη Δευτέρα με ολοκληρωμένο το ρόστερ θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη υπό τις οδηγίες του Ολίβα

Η ΠΑΕ Άρης όλες αυτές τις τελευταίες μέρες με την ανακοίνωση των εφτά μεταγραφικών της κινήσεων ουσιαστικά έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της νέας χρονιάς. Με την απόκτηση δηλαδή των Κόστα, Νέτο, Σιστόν, Αουρέλιο, Πρίττα, Κάλβο και Σανσόν κι ενώ είναι τυπικού χαρακτήρα η ανανέωση του Γιώργου Κολτσίδα για ένα ακόμη χρόνο θα μπορούσε να πει κανείς ότι απομένει άλλη μία και τέλος.
Του κεντρικού δηλαδή αμυντικού που συνεχίζεται να αναζητείται, το πιο πιθανό Ισπανού, και ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο βασικό σχήμα της ομάδας. Ο Μανέλ Φερέρ συνεχίζει τις επαφές του αλλά ακόμα και ως έχει η κατάσταση την στιγμή αυτή, χωρίς δηλαδή να έχει ολοκληρωθεί και η κίνηση αυτή που είναι πολύ πιθανό να είναι και η τελευταία, στον Άρη υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση.

Απόλυτα δικαιολογημένα γιατί ουσιαστικά το ρόστερ έχει συμπληρωθεί με κινήσεις ουσίας σε θέσεις όπου υπήρχε λόγος ενίσχυσης. Όσο για αυτό που απομένει πλέον είναι να βρεθεί η κατάλληλη χημεία κάτω από τις οδηγίες του Χουάν Κάρλος Ολίβα και μέσα από την δουλειά που είναι να ξεκινήσει από το βράδυ της Δευτέρας.
Ο κόσμος του Άρη λοιπόν ήδη ετοιμάζεται για το βράδυ της Δευτέρας.

Για ποιο λόγο; Για να δώσει το δυναμικό παρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 21:00 και να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης εν όψει της χρονιάς που ακολουθεί σε όλους στις τάξεις της ομάδας.

Όσο για τον Χουάν Κάρλος Ολίβα; Είναι αλήθεια πως ο Ισπανός τεχνικός θα προσπαθήσει από τις πρώτες μέρες να περάσει την λογική του αλλά και να επιμείνει στο περσινό επιτυχημένο 4-3-3. Αυτό της περσινής πετυχημένης φιλοσοφίας και συνταγής.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ