ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με την "πρώτη" εκτός ο Γκούμας

Με την "πρώτη" εκτός ο Γκούμας
γκουμας-τεν κατε

Την "πόρτα" της εξόδου και τις διαθέσεις του έδειξε με το "καλημέρα" ο Χενκ Τεν Κάτε στον Γιάννη Γκούμα

Τα ψέμματα τελείωσαν όπως και οι διακοπές για την πλειοψηφία και ο Χενκ Τεν Κάτε ουσιαστικά από την Παρασκευή που ξεκινάει το "τρέξιμο" θα προσπαθήσει να "χτίσει" μια ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα.
Οι παίκτες του "τριφυλλιού" συγκεντρώθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Παιανία ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ολοι οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εργομετρικά τεστ και εξετάσεις λιπομέτρησης, καρδιολογικό έλεγχο κ.α.

Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπράις Μουν, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και ο Αντρέας Ίβανσιτς ενώ την πρώτη γνωριμία με την νέα του ομάδα είχε ο Σεντρίκ Καντέ, το πρώτο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων".

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή και μέχρι τις 3 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται στην Παιανία, όπου οι "πράσινοι" θα τρέξουν αρκετά. Εν συνεχεία όλοι μαζί θα μεταβούν στην Ελβετία για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Εκτός άμεσα ο Γκούμας

Στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε, που θα μειώσει το ρόστερ μετά και τις νέες προσθήκες είναι η αποπομπή μερικών παικτών, που από την ολοκλήρωση της περσινής χρονιάς φάνηκε να μην είναι στις επιλογές του για φέτος. Το πρώτο μήνυμα έλαβε με την πρεμιέρα ο Γιάννης Γκούμας.

Ο εκ των περσινών αρχηγών του "τριφυλλιού" και ο παλαιότερος Ελληνας παίκτης στον σύλλογο, δεν έγινε δεκτός από τον Ολλανδό προπονητή του που με την συνεργασία του βοηθού του, του γνωστοποιήθηκε πως θα πρέπει να αποχωρήσει.

Ετσι, ο Λαρισαίος αμυντικός θα περιμένει μερικές ώρες και την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του που προβλέπεται δυσοίωνο, παρά τις αντι-προτάσεις που του είχαν γίνει πρόσφατα από την πλευρά της ομάδας για παραμονή σε άλλο πόστο.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ