ΑΡΗΣ

Με τις μεταγραφές στο ΟΑΚΑ

Με τις μεταγραφές στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Αίσιο τέλος είχε ο αγώνας δρόμου της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης καθώς μετά την έκδοση προσωρινής διαταγής για την υπόθεση υπαγωγής της στο άρθρο 99 εκδόθηκαν και τα δελτία των μεταγραφικών αποκτημάτων.

Ο αγώνας δρόμου της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είχε αίσιο τέλος καθώς μετά την έκδοση προσωρινής διαταγής για την υπόθεση υπαγωγής της στο άρθρο 99 εκδόθηκαν και τα δελτία των μεταγραφικών αποκτημάτων.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος έστω και λίγες ώρες πριν από την σέντρα του σημαντικού παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΛ Καλλονής μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή του.

Συγκεκριμένα μετά από την απόφαση της προσωρινής διαταγής της ΠΑΕ Άρης για προστασία της από τους πιστωτές της τουλάχιστον μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου που θα συζητηθεί η υπόθεσης υπαγωγής στο άρθρο 99 κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα από τη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και να κατατεθεί πλήρης ο φάκελος στην ΕΠΟ.

Η ελληνική ομοσπονδία εξέδωσε δελτία στα πέντε μεταγραφικά αποκτήματα της ΠΑΕ Άρης και πιο συγκεκριμένα στους Μπουγαΐδη, Βλάχο, Γουναρίδη, Κουσίδη και Καμινιώτη που τέθηκαν στη διάθεση του Παπαδόπουλου για το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Νωρίτερα το δικαστήριο είχε εγκρίνει το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για έκδοση προσωρινής διαταγής για την υπόθεση υπαγωγής της στο άρθρο 99.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστούν και οι προσφυγές των Ροκ Έλσνερ και Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ