ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με το... ίδιο μακό και του χρόνου

Με το... ίδιο μακό και του χρόνου
ομαδική πανηγυρικό σφακιανάκης

Με την εταιρία Asics θα ντυθεί και την επόμενη σεζόν ο Ατρόμητος. Ξεκίνησε και πάλι η διάθεση των διαρκείας

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας των δυτικών προαστίων την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα συνεχίζει να φορά Asics με μια νέα γκάμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Μετά από την πετυχημένη συνεργασία της περιόδου 2009-2010, η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγίας της καταξιωμένης εταιρείας αθλητικών ειδών ASICS. Την προηγούμενη σεζόν η γιαπωνέζικη φίρμα έντυσε την επαγγελματική ομάδα και στάθηκε αρωγός στο πλευρό του συλλόγου σε κάθε δραστηριότητά του.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί, λοιπόν, με μία νέα γκάμα αθλητικής ένδυσης και εμφανίσεων του Ατρόμητου για το πρωτάθλημα 2010-2011

.

Ξανά στην αγορά τα διαρκείας


Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν ξεκίνησε και πάλι, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Οι φίλοι της ομάδας του Περιστερίου, θα μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας από το Γραφείο Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος, το οποίο καθημερινά είναι ανοικτό από τις 12.30 έως τις 20.30.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τις 12 Ιουνίου οι τιμές των καρτών διαρκείας είναι μειωμένες συγκριτικά με την περσινή περίοδο.







TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ