ΑΡΗΣ

Με το μυαλό στον ΟΦΗ και τον Αγκάνθο

Protagonistas:  AGANZO, VICTOR PEREZ
Descripción foto: 
Estadio: JOSE RICO PEREZ
Partido: HERCULES C.F. -  REAL VALLADOLID
Categoría:  liga ADELANTE
Αγκάνθο PROTAGONISTAS: AGANZO, VICTOR PEREZ DESCRIPCION FOTO: ESTADIO: JOSE RICO PEREZ PARTIDO: HERCULES C.F. - REAL VALLADOLID CATEGORIA: LIGA ADELANTE

Ο Άρης μπορεί να υποδέχεται αύριο τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ωστόσο ενδιαφέρεται για τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι πολύ πιθανό να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη που αύριο υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η λογική της έλευσης του 31χρονου Ισπανού επιθετικού έχει να κάνει με το να περάσει βασικά από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν σε αυτές δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Αγκάνθο που είναι θετικός να έρθει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη πέρσι αγωνίστηκε στην Χέρκουλες έχοντας 20 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ νωρίτερα για μία τριετία ήταν στην Ράγιο Βαγεκάνο έχοντας 28 γκολ σε 72 συμμετοχές.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε 4 φορές πετυχαίνοντας και 1 γκολ την περίοδο 1999-2000 και ακολούθως φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Εξτρεμαδούρα, Εσπανιόλ, Βαγιαδολίδ, Σανταντέρ, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Αλαβές.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ο Μάκης Κατσαβάκης σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της πρεμιέρας την Δευτέρα στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Στο 4-2-3-1 ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Ψυχογιό στο ντεμπούτο να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Παπαστεριανός στο αριστερό με κεντρικό δίδυμο τους Παντίδο και Παπαζαχαρία.

Πουλίδο και Οικονομόπουλος θα είναι λογικά το δίδυμο του άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον δεύτερο να έχει προβάδισμα αντί του Κοέλιο αφού δεν είναι 100% έτοιμος.

Μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει ο Καπετάνος, στα αριστερά του θα είναι ο Γιαννιώτας και στα δεξιά του ο Καζναφέρης ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τριανταφυλλάκος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ