ASTERAS AKTOR

Με το βλέμμα στον Τσιώλη

Με το βλέμμα στον Τσιώλη
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης τελειώνει από τον Άρη και ο Αστέρας είναι έτοιμος να τον διεκδικήσει. Στο προσκήνιο και ο Μάκης Χάβος.

Το ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη φέρει τον Σάκη Τσιώλη ένα βήμα πριν από την παραίτηση, κάτι που θα γίνει πιθανότατα σήμερα (31/10) στη συνάντηση που θα έχει με την διοίκηση του Αρη.

Αυτή η εξέλιξη θα τον κάνει αυτόματα υποψήφιο στόχο για τον πάγκο του Αστέρα, αφού όλα δείχνουν ότι ο Οράσιο Γκονσάλβες δεν θα συνεχίσει να είναι ο τεχνικός της ομάδας.

Ο Πορτογάλος ανέλαβε αρχικά ως υπηρεσιακός, ωστόσο οι άνθρωποι του αρκαδικού συλλόγου είχαν σκοπό να τον αφήσουν σε περίπτωση που η ομάδα παρουσίαζε σημάδια βελτίωσης.

Ωστόσο ο Αστέρας συνεχίζει στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη και μετά την χθεσινή κακή εμφάνιση στο Παγκρήτιο, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της.

Πλέον στην Τρίπολη έχουν αρχίσει να κοιτάνε για τον αντικαταστάτη του, με τον Σάκη Τσιώλη να είναι ο διακαής πόθος. Αν λοιπόν τελειώσει σήμερα τυπικά για τον Αρη, ο Αστέρας θα μπει στην διεκδίκησή του.

Στη λίστα των υποψηφίων υπάρχει και ο Μάκης Χάβος ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, έχει πει προφορικά το "ναι".

Αναμένουμε λοιπόν μέσα στα επόμενα 24ωρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον νέο τεχνικό της ομάδας, σε περίπτωση φυσικά που παρθεί η οριστική απόφαση να αντικατασταθεί ο Γκονσάλβες.

TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ