ΠΑΟΚ

Με το ζόρι ενδεκάδα

Με το ζόρι ενδεκάδα
Αθανασιάδης

Πολλά αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο εν όψει Κέρκυρας

Οι Κωνσταντινίδης και Τόργκελε από Δευτέρα αναμένεται να μπουν στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας, ενώ οι Ηλιάδης και Ζαγοράκης θα προπονούνται συντηρητικά και την επόμενη εβδομάδα. Ο μόνος που αποτελεί ερωτηματικό αν θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι ο Ηλιάδης που οριακά δείχνει να προλαβαίνει ακόμα και τον αγώνα με τον Ιωνικό.
Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Kέρκυρα όπως την επέλεξε ο Γιώργος Παράσχος από τους: Αθανασιάδης, Αραμπατζής, Βαγγελής, Γεωργιάδης, Γιασουμή, Μαλεζάς, Μελίσσης, Μουμίν, Μπαλάφας, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλος, Μπαρκαουάν, Φερνάντεζ, Γκονζάλεζ, Ίντιο, Μίετσελ και Στογιάκοβιτς.

Οι απουσίες λοιπόν των τραυματιών Ζαγοράκη, Κωνσταντινίδη, Ηλιάδη και Τόργκελε που συνάμα είναι και τραυματίας αναγκάζουν τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Παράσχο, να παρατάξει με λύσεις ανάγκης το σύνολό του στο αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα. Η απουσία του παραπάνω καρέ αναγκάζει τον Έλληνα τεχνικό του «Δικεφάλου» να ανακατέψει την τράπουλα και να επιχειρήσει αλλαγή στο καθιερωμένο σύστημα μετατρέποντας το παραδοσιακό 4-4-2 σε 4-3-3.

Μία από τις κινήσεις στις οποίες αποφάσισε λοιπόν να προχωρήσει ο Γιώργος Παράσχος είναι η χρησιμοποίηση του Μελίσση στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Χαραλάμπους να τοποθετείται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής βοηθώντας τον πρώτο και παράλληλα έχοντας πάρει εντολές να επιχειρεί ρήγματα στην άμυνα της Κέρκυρας.

Με την παραπάνω εξέλιξη και κυρίως του Μελίσση δίνεται η δυνατότητα στον Μαλεζά να επιστρέψει στην 11αδα του ΠΑΟΚ και να χρησιμοποιηθεί δίπλα στον Μπαρκαουάν στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Αραμπατζής θα χρησιμοποιηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να βρίσκονται για ακόμη μια φορά τους Μπαλάφα, Μουμίν και Βαγγελή με τον πρώτο να έχει αμυντικά περισσότερο καθήκοντα.

Τέλος ο Γεωργιάδης θα χρησιμοποιηθεί όπως πάντα δεξιά με εντολές να μετατρέπεται σε δεύτερο επιθετικό είτε πίσω είτε δίπλα από τον Μίετσελ που θα αγωνισθεί για ακόμη μια φορά στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ.

FIFA για Σικαμπάλα

Παίκτης της Ζάμαλεκ με την σφραγίδα της FIFA είναι από χθες ο Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Σικαμπάλα αφού η αιγυπτιακή ομάδα ενημερώθηκε πως η παγκόσμια ομοσπονδία δίνει την άδεια έκδοσης προσωρινού δελτίου συμμετοχής στον παίκτη. Η είδηση αναφέρεται στις αθλητικές ιστοσελίδες της Αιγύπτου όπου τονίζεται πως αργότερα και πιο συγκεκριμένα προς το τέλος του Μαρτίου η παγκόσμια ομοσπονδία θα αποφασίσει και για το ποσό που θα υποχρεωθεί η Ζάμαλεκ να καταβάλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται το ιστορικό της υπόθεσης όπου ο ΠΑΟΚ δεν συμφώνησε να παραχωρήσει τον Σικαμπάλα αλλά αυτός δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα, λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων που δεν θα του επιτρέψουν να βγει από την Αίγυπτο για διάστημα τριών χρόνων.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ