ΑΡΗΣ

Με τον αρχηγό Κόκε κόντρα στην ΑΕΚ

Με τον αρχηγό Κόκε κόντρα στην ΑΕΚ
κοκε

Παρών ο Κόκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Κλήση για Πρίττα και Σηφάκη

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή 19 παικτών για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου το τρίποντο της νίκης φαντάζει μονόδρομος για την αποφυγή της 4ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ που θα ισοδυναμεί με ευρωπαϊκό ραντεβού στις 15 Ιουλίου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη πριν από το ξεκίνημα της χθεσινής απογευματινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και πρώτης μετά την ήττα της Κυριακής με 4-2 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ φρόντισε στην ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του να τους δείξει τον δρόμο της αντεπίθεσης.

" Τώρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα παιχνίδια που περάσανε για τα πλέι οφ με αποτέλεσμα να μην πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα σε αυτά αλλά με οδηγό τους να κοιτάξουμε την συνέχεια", τόνισε ο Κούπερ για να τους ξεκαθαρίσει αμέσως μετά: " Θέλω από όλους σας να κοιτάξουμε μπροστά και στο τέλος των τριών παιχνιδιών των πλέι οφ και της χρονιάς να κάνουμε την κριτική μας".

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ρονάλντο, Ορτίθ, Κουλουχέρης, Νασούτι, Χαβίτο, Πρίττας, Γκαρσία, Φερνάντεζ, Ναφτί, Κόκε, Αγτζίδης, Αράνο, Ντέιλι, Αραβίδης, Τζόνσον, Αντού και Μεριέμ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Νέτο, Κάμπορα και Κάλβο, οι τραυματίες Λαμπριάκος, Βαγγέλη και Πιοβεζάν και οι Φρασέρι, Μπουγαΐδης, Οικονομόπουλος και Γραικός.

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ σε ευθεία; Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Σηφάκης και στο κέντρο της άμυνας οι Γκιάρο και Νασούτι έχοντας τον Ορτίθ στα δεξιά τους και τον Αράνο στο αριστερά τους. Στα χαφ δεξιά θα παίξει ο Μεριέμ και αριστερά ο Αντού, ενώ στο κέντρο θα είναι οι Φερνάντες και Πρίττας κι όσο τέλος για το επιθετικό δίδυμο θα το αποτελέσουν οι Τζόνσον και Κόκε.

Απών με Ολυμπιακό ο Πρίττας

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε ο Σάκης Πρίττας να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Σημειώνεται πως ο έμπειρος μέσος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Καρέ διεθνών κλήσεων

Η ΕΠΟ ενημέρωσε σήμερα το πρωί την ΠΑΕ Άρης ότι δύο ποδοσφαιριστές της κλήθηκαν στο εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Σάκης Πρίττας.

Αμφότεροι κλήθηκαν να βρίσκονται την επόμενη Πέμπτη (20/05) μαζί με τους υπόλοιπους "εκλεκτούς" του Ότο Ρεχάγκελ στην Αθήνα για προετοιμασία στην Αθήνα κι ακολούθως προετοιμασία και φιλικούς αγώνες στην Ελβετία το διάστημα 21/05 ως 02/06 και προετοιμασία και επίσημους αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Νότια Αφρική 05/06 ως 23/06 και πιθανή αλλαγή ημερομηνίας ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Επίσης η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τυνησίας, αλλά και αυτήν της Αλβανίας για τις κλήσεις των Μεντί Ναφτί και Χρήστου Βαγγέλη για φιλικά παιχνίδια. Ο Τυνήσιος θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Γαλλία, ενώ η Αλβανία θα παίξει κόντρα σε Ανδόρα και Μαυροβούνιο.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ