ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με τον Ατρόμητο στο Καρπενήσι

Με τον Ατρόμητο στο Καρπενήσι
φαβαλι ευταξιας

Αρκετή δουλειά και πολλή μπάλα στην προετοιμασία. Το SPORT 24 ήταν εκεί και μίλησε με Φαβάλι(vds+pics)

Η τοποθεσία που έχει διαλέξει ο Γιώργος Δώνης εκτός από αγαπημένη του, είναι και ιδανική για την προετοιμασία της ομάδας. Οι καιρικές συνθήκες στο Καρπενήσι είναι αυτές που χρειάζεται ο οργανισμός, ενώ η λέξη "απομονωμένο" για να προσδιορίσει την τοποθεσία του γηπέδου φαντάζει... λίγη.
Το πρωί της Τρίτης ο νέο τεχνικός της ομάδα των Δυτικών Προαστίων ανέβασε τους ποδοσφαιριστές του στο βουνό για τρέξιμο, αλλά στην απογευματινή προπόνηση τους άφησε να παίξουν με αυτό που αγαπούν περισσότερο. Η μπάλα ήταν σε όλες τις ασκήσεις που είχε επιλέξει ο Δώνης με το επιτελεία και παρά την κούραση οι "μπλε" έμοιαζαν και ήταν ευχαριστημένοι μετά το τέλος του δίωρου προγράμματος.

Πρόγραμμα με πολύ μπάλα

Μετά από ένα μικρό πρόγραμμα διατάσεων οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ των έξι ποδοσφαιριστών με σκοπό να δουλέψουν στην πάσα. Ο Δώνης με τον Αγγελίνα έδωσαν μεγάλο βάρος στην συγκεκριμένη άσκηση τονίζοντας και φωνάζοντας πως "η πάσα είναι το σημαντικότερο στοιχείο στο παιχνίδι".

Όσο πέρναγε η ώρα οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και τα πρώτα "Μπράβο" δεν άργησαν να ακουστούν.



Οι αδικημένοι πορτιέρο και ο εξαιρετικός Μιχαηλίδης

Την ίδια ώρα οι... αδικημένοι τερματοφύλακες ακολουθούσαν ξεχωριστό πρόγραμμα σε μία γωνία υπό τις οδηγίες του Τάκη Οικονομόπουλου που απέδειξε πως εκτός από μεγάλος πορτιέρο που ήταν διαθέτει και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ πλασέ.

Το παράπονο για την μοναξιά δεν άργησε να ακουστεί και από τα χείλι του Μιχαηλίδη: "Εμείς πάντα είμαστε μόνοι μας, αλλά έχουμε συνηθίσει". Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ατρομήτου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση δείχνοντας πως δεν θα δυσκολευθεί να πάρει τη φανέλα βασικού στο... σπίτι του.



Ο 34χρονος τερματοφύλακας ήταν αυτός που εκτελούσε πρώτος τις ασκήσεις που ήθελε ο Οικονομόπουλος δείχνοντας και στους υπόλοιπους. Το πάθος και η ενέργεια που έβγαζε σε κάθε άσκηση θύμιζα περισσότερο νεαρό ανερχόμενο ταλέντο παρά ένα πορτιέρο της ηλικίας του με πάρα πολλές παρουσίες σε προετοιμασίες.

Ο Μιχαηλίδης δεν παρέλειψε επίσης να επιβραβεύει τους... μικρούς κάθε φορά που εκτελούσαν σωστά μία άσκηση φωνάζοντας συνέχεια "Μπράβο" σε κάθε καλή ενέργεια.



Δουλειά στα τελειώματα των φάσεων

Η συνέχεια του προγράμματος περιελάμβανε τελειώματα στις φάσεις και σε εκείνο το σημείο οι τερματοφύλακες ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα. Το γήπεδο χωρίστηκε στη μέση και μία τριάδα ποδοσφαιριστών προσπαθούσε να τελειώσει με γκολ τις σέντρες που έβγαιναν από τα πλάγια. Ο Γιώργος Δωνης για να δώσει περισσότερη ένταση στην άσκηση ξεκίνησε να μετράει γκολ και παραπονιόταν όταν η μπάλα δεν κατέληγε στο πλεχτό.

Σε εκείνο το σημείο ακούστηκε και το πρώτο "πείραγμα" από τον Έλληνα τεχνικό προς τους τερματοφύλακες: " Τι θα γίνει όλα μέσα θα μπαίνουν;", ρώτησε χαμογελώντας.

Το τέλος της άσκησης δεν έφερε και το τέλος της προπόνησης καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην κατοχή της μπάλας και ένα μίνι διπλό με... ειδικούς κανόνες.



Κατοχή, διπλό και τέλος

Η άσκηση για κατοχή ήταν το κλασικό κορόιδο με κάποια επικίνδυνα μαρκαρίσματα να δείχνουν πως όσο περνάνε οι μέρες και τα πόδια των ποδοσφαιριστών επανέρχονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς τόσο η ένταση και το πάθος θα ανεβαίνει.

Για το τέλος ο Δώνης είχε ετοιμάσει ένα... περίεργο διπλό με τους εσωτερικούς παίκτες να έχουν δικαίωμα για μέχρι τρία λακτίσματα έκαστος. Από το οικογενειακό δίτερμα ξεχώρισε ο νεαρός Καραγκούνης για το πάθος του και την απλότητά του στο παιχνίδι, ενώ αίσθηση προκάλεσε η θετικότατη παρουσία του Μαρίνου.

Ο δεξιός μπάκ του Ατρομήτου αποτελεί ξένο σώμα αλλά ο ίδιος συμμετέχει με περίσσιο πάθος στην προπόνηση εκτελώντας όλες τις ασκήσεις σα να κυνηγούσε θέση βασικού. Αυτή του η διάθεση "ανάγκασε" πολλές φορές τον Δώνη να του δώσει τα εύσημα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Ατρομήτου είπε στους ποδοσφαιριστές: "Σήμερα είχε πολύ μπάλα. Αύριο σχεδόν καθόλου", δίνοντας το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει την Τετάρτη.



Λούκας Φαβάλι: "Έτοιμοι για την πρεμιέρα με τον Άρη"

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδα και ανυπόμονος για την έναρξη του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Λούκας Φαβάλι μετά το τέλος της προπόνησης. Ο 24χρονος μέσος μίλησε στο SPORT 24 τονίζοντας: " Μέχρι τώρα κάναμε πολύ καλή προπόνηση. Γυρνάμε από ένα ρεπό και πάμε εξαιρετικά. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη στο Βικελίδης".

Για την χρονιά που έρχεται και τους στόχους της ομάδα είπε: " Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε τι θα κάνουμε τη χρονιά που έρχεται. Μπορεί να πούμε πως πάμε για την σωτηρία και τελικά να βγούμε Ουέφα, αλλά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Είναι πολύ νωρίς.

Έχουμε πολύ καλό υλικό. Έχουμε τους ίδιους παίκτες με πέρυσι και οι μεταγραφές που έγιναν είναι πολύ καλές. Αυτό που θέλουμε είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί για να πάμε καλά στο πρωτάθλημα".

Για τον Γιώργο Δώνη: " Είναι ένας καινούργιος προπονητής για την ομάδα πολύ διαφορετικός και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς τους ποδοσφαιριστές".

Για να δείτε εικόνες από την προετοιμασία πατήστε εδώ
























































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ