ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τρεις αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι

Με τρεις αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

Ο Στιβ Ρούτερ άνοιξε τα πλάνα του στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των πράσινων. Διαβάστε τι δοκίμασε ο Άγγλος τεχνικός. Βίντεο από το ματς του Ατρόμητου με τον Ηρακλή έδειξε στους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (7/11) το βράδυ αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με τους πράσινους στο πρώτο τους παιχνίδι στην μετά Γιάννη Αναστασίου εποχή να ψάχνουν τη νίκη και την επιστροφή στα τρίποντα.

Το τριφύλλι θα καθοδηγήσει στο Περιστέρι ο Στιβ Ρούτερ, άμεσος συνεργάτης μέχρι πρότινος του 42χρονου πρώην προπονητή ο οποίος πιθανότατα θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Άγγλος τεχνικός στην προπόνηση της Παρασκευής (6/11), τελευταία πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, άνοιξε τα πλάνα του καθώς στο διπλό που έκανε έδειξε την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο Περιστέρι.

Αυτή αναμένεται να έχει τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ καθώς ο Άγγλος στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε με τους βασικούς τους Βέμερ, Τριανταφυλλόπουλο και Αμπέντ με τον πρώτο να αγωνίζεται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Παράλληλα θα διατηρηθεί και ο Πράνιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα ο Ρούτερ είχε τους πράσινους με 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου με τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα ήταν οι Βέμερ, Τριανταφυλλόπουλος, Σάντσεθ και Πράνιτς.

Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Ζέκα ο οποίος θα έχει δίπλα του τους Λουντ, Αμπέντ και στην κορυφή του ρόμβου θα παίξει ο Νίνης. Το δίδυμο της επίθεσης αποτελούνταν από τους Μπεργκ και Καρέλη.

Έδειξε βίντεο από το Ηρακλής-Ατρόμητος

Ο Άγγλος τεχνικός πριν την έναρξη της προπόνησης έδειξε στους παίκτες του βίντεο από τον τελευταίο αγώνα του Ατρόμητου κόντρα στον Ηρακλή. Ο Ρούτερ τους επεσήμανε τα αρνητικά και τα θετικά στοιχεία της ομάδας του Περιστερίου και εστίασε σε συγκεκριμένες φάσεις σε άμυνα και επίθεση ζητώντας από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν όσα τους είπε.

Σε Κορωπί και ξενοδοχείο Βόκολος, Σαραβάκος

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Λεωνίδας Βόκολος όπως φυσικά και ο Δημήτρης Σαραβάκος ήταν παρόντες στο "Γ. Καλαφάτης" και παρακολούθησαν τη προπόνηση των πράσινων ενώ στη συνέχεια οι δυο άνδρες πήγαν και στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή.

Δεν μίλησαν όμως στους πράσινους για το ματς με τον Ατρόμητο αλλά με την παρουσία τους κυρίως στο ξενοδοχείο έδειξαν ότι ήθελα να είναι δίπλα στους παίκτες του τριφυλλιού λίγες ώρες πριν από ένα κρίσιμο ματς και με την κατάσταση να μην είναι η καλύτερη δυνατή στο πράσινο στρατόπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ