ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Βαλντές κόντρα στον Παναιτωλικό

Με Βαλντές κόντρα στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Βαλντές ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Με απογευματινή προπόνηση το Σάββατο (1/2) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Καραΐσκάκη.

Το βάρος από τον Μίτσελ έπεσε στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ δουλεύτηκαν και οι στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ). Το πρόγραμμα περιελάμβανε και διπλό.

Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν από την Παρασκευή και μοιραία έμεινε εκτός αποστολής.

Μαζί του και ο τραυματίας Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος παραμένει σε στάδιο ανάρρωσης. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Βαλντές ο οποίος δείχνει έτοιμος για το ντεμπούτο του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Στσέποβιτς και Βαλντές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ