ΑΡΗΣ

Με Βράνιες αλλά χωρίς Καστίγιο

Με Βράνιες αλλά χωρίς Καστίγιο
INTIME SPORTS

Με τον Γιούριτσα Βράνιες για πρώτη φορά στην αποστολή του Άρη και τον Νέρι Καστίγιο απόντα θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης.

Ο διεθνής Κροάτης μέσος έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του κέρδισε με την απόδοσή του τον Σάκη Τσιώλη στις προπονήσεις στην διάρκεια της εβδομάδας.

Κι όσο για τον διεθνή Μεξικανό ο πυρετός που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα είχε σαν αποτέλεσμα να τον αφήσει στην Θεσσαλονίκη αν και ο Καρδιτσιώτης δύσκολα να τον υπολόγιζε για το βασικό σχήμα.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Τσιώλης για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ με αυτούς να είναι οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Βράνιες, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Φατί, Καπετάνος, Ουμπίδεζ, Ακόστα, Ιάκομπ, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης και Τόχα.

Το απόγευμα εξάλλου προπονήθηκαν όσοι ποδοσφαιριστές δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή με ατομικό πρόγραμμα να ακολούθησαν οι τραυματίες Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Νάτσο Γκαρσία και Καρίμ Σολτάνι.

Όσο για το πώς προτίθεται ο Τσιώλης να παρατάξει το σύνολό του απέναντι στην ΑΕΚ στο κυνήγι της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League; Κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Μάρκος Βελλίδης που θα έχει και το επιπλέον κίνητρο για μία καλή εμφάνιση εξαιτίας της παρουσίας στις κερκίδες του ΟΑΚΑ του Λεωνίδα Βόκολου, άμεσου συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική μας ομάδας.

Στο κέντρο της άμυνας θα είναι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι Νίκος Λαζαρίδης και Πάπα Σανκαρέ με τον Μανόλη Παπαστεριανό να παραμένει βασικός δεξιός μπακ, με τον Νέτο να μένει για ένα ακόμη παιχνίδι στον πάγκο και ο Μίσελ μόνιμος αριστερός μπακ.

Σε περίπτωση που ο Τσιώλης προτιμήσει τον Κάρλος Τόχα προτιμηθεί αντί του Ρικάρντο Φατί δίπλα στον Σάκη Πρίττα στον άξονα της μεσαίας γραμμής δεν αποκλείεται ο Γάλλος να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα πίσω από τον Βικτοράς Γιάκομπ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Διαφορετικά αντί του Γάλλου πίσω από τον Ρουμάνο επιθετικό θα είναι ο Χαβιέ Ούμπιντες με τον Κώστα Κασναφέρη στα δεξιά του και τον Νοέ Ακόστα στα αριστερά του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ