ΑΡΗΣ

Μέχρι αύριο για τον αντί-Κούπερ

Μέχρι αύριο για τον αντί-Κούπερ
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να πείσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό και πλέον κινείται για άλλον ξένο τεχνικό.

Για συμφωνία με άλλον ξένο τεχνικό κινείται ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, καθώς η οικονομική διαφορά με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν κατέστη δυνατό να γίνει πράξη η βασική του επιθυμία.

Σύμφωνα με ότι είχε διαρρεύσει τα τελευταία 24ωρα η πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης στον Αργεντινό τεχνικό έφθασε μέχρι τα 350.000 ευρώ αλλά η απάντησή του ήταν σχεδόν η τριπλάσια.

Η απάντηση που έφτασε στην Αλκμήνης μέσω του εκπροσώπου του Κούπερ και αφορούσε και τις απολαβές των συνεργατών του αγγίζει τις 800.000 ευρώ που με την εφορία ισοδυναμεί σε κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ.

Ένα ποσό που είναι απαγορευτικό για την ΠΑΕ Άρης με αποτέλεσμα ήδη να εξετάζονται οι εναλλακτικές λύσεις – τρεις με τέσσερις στον αριθμό – Ευρωπαίων τεχνικών θέλοντας να έρθει σε συμφωνία μαζί του το αργότερο μέχρι αύριο.

Μία προσπάθεια και θέλω του ώστε το απόγευμα της Κυριακής να μπορεί να βρίσκεται στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ